up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kaporal Takki Sky

Kaporal Takki Sky

Kaporal Takki Sky

plus
Kaporal

Kaporal Takki Sky

Tuotekuvaus Kaporal Takki Sky

Takki baseball-kaulus.

Rintalappu.

2 napillista sivutaskua.

Resorikaulus, hihansuissa ja helmassa.

Irrotettava metallinen logo takana.

Metallimerkki vasemmassa hihassa.

Takin sisällä:

Tikattu vuori.

1 vetoketjullinen tasku.

Mallillamme on päällään koko L ja hän on 1,90 m (6´3´´) pitkä.
Jos etsit muotivarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu dressinn:aan. Kaporal:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla muotituotteilla on täysi Kaporal:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Kaporal Takki Sky on paras tuote muotitavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Kaporal Takki Sky

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up