up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

North sails Bomber Takki Skye

North sails Bomber Takki Skye

North sails Bomber Takki Skye

North sails Bomber Takki Skye

North sails Bomber Takki Skye

plus
North sails

North Sails Bomber Takki Skye

Tuotekuvaus North sails Bomber Takki Skye

Täydellinen siirtymäkappale ja ihanteellinen matkakumppani kevyen ja monipuolisen muotoilunsa ansiosta. Tässä Skye-puffer-takkissa on irrotettava huppu, joka vastaa vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja se on valmistettu kierrätetystä nylon micro-ripstop -materiaalista, jossa on vettä hylkivä pinnoite, joka varmistaa veden liukumisen suoraan pinnalta. Reilusti täytetty Repreve-pehmusteella, innovatiivisella kierrätysmuovipulloista valmistetulla kuidulla, design on viimeistelty maxi North Sails -logolla sisäpuolella.


Ominaisuudet:

- Normaali istuvuus
- Irrotettava huppu, taskut ja logollinen vetoketju takaavat täyden toimivuuden
- Valmistettu kierrätetystä ripstopista, jossa on vettä hylkivä pinnoite
- Pehmustettu kierrätetyistä muovipulloista saadulla tehokkaalla Repreve-kuidulla. Perinteisiin kuituihin verrattuna Repreven tuotanto tuottaa vähemmän kasvihuonekaasuja ja säästää vettä ja energiaa
- Vuorattu kierrätetyllä nylonilla maxi-logolla
- North Sails -merkki rinnassa


Tekniset tiedot:

- Materiaalit: 100 % polyesteriä


Tekniikka:

Hengittävä:
- Hengittävät vaatteet ovat ilmaa läpäiseviä. Tämä hyöty on hyödyllisin fyysisen toiminnan aikana, kun kehon lämpö lisääntyy vaatteen sisällä. Kankaan hengittävyys mahdollistaa kosteushöyryn siirron (MVT) tai lämpimän, kostean ilman vaatteen sisällä kulkemisen vaatteen läpi ulos. Tämä auttaa hallitsemaan ilmastoa vaatteen sisällä ja lisää mukavuutta.

Kierrätetty:
- Kierrätys tarkoittaa materiaalia tai tuotetta, joka on käsitelty erityisellä prosessilla, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. Olemme North Sailsilla tietoisia muotiteollisuuden riippuvuudesta uusiutumattomista ja rajallisista resursseista. Näihin lähtökohtiin perustuen pyrimme mahdollisuuksien mukaan korvaamaan neitseellisiä materiaaleja kierrätetyillä materiaaleilla käyttämällä jo olemassa olevia tuotteita kierrätysajattelun mukaisesti.

Vedenkestävä:
- Vaatteet, jotka on tarkoitettu suojaamaan käyttäjää ankarimmilta olosuhteilta: vedenpitävät kankaat, saumat, vetoketjut, taskut ja sulkimet, jotka on suunniteltu estämään veden pääsy vaatteeseen ja suojaamaan käyttäjää sääolosuhteilta. Turvalliset hihansuut, myrskyläpät vetoketjujen päällä. suojatut taskut ja säädettävät huput tarjoavat lisäsuojaa vedenpitävyydestä.

Tuulenpitävä:
- Vaate on valmistettu materiaalista, joka ei läpäise tuulta ja auttaa estämään lämpöhäviötä ylläpitämällä kehon lämpöä vaatteen sisällä


Hoito:

- Ei saa valkaista
- Maksimi pesulämpötila 40 C° - Mieto prosessi
- Rumpukuivaus mahdollista - Matalissa lämpötiloissa poistoilman lämpötila max 60C°
- Silitys pohjalevyn enimmäislämpötilassa 110 C°, höyrysilitys voi aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja
- Älä kuivapuhdista
- Pese sisältä ulospäin Pese nurinpäin erikseen
- Silitys kääntöpuolella

Kaikki Takit kategorian muoti tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. dressinn:sta löydät täyden North sails-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. North sails:n Bomber Takki Skye:een hinta on 106.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet North sails Bomber Takki Skye

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Harmaa
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Merenkulku

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

North sails Bomber Takki Skye

Kiinnitä huomiota kokoon!

-

Artikkeli on listattu kolmessa koossa: italialainen, liitto, eurooppalainen, USA. Esimerkiksi: IT:XXL = EU: XL = USA: L. Tilaamalla XXL:n saat italialaisen XXL:n tai eurooppalaisen XL-koon (Ranska, Saksa, Espanja jne.). Tilattua kokoa pienempi siis. Onneksi se menee ohi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up