up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Orient watches Rannekello RA-AC0H04Y10B

plus
Orient watches

Orient Watches Rannekello RA-AC0H04Y10B

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Orient watches Rannekello RA-AC0H04Y10B

22 jalokiviä F6722 Automaattinen analoginen päivämäärällä.

Nahkahihna, ruostumatonta terästä oleva kotelo, mineraalilasi.

WR 100 mt.

Toimenpiteet:

Kotelo 43x12mm, nauha 19cm x 22mm.

Kierrä takakotelo, ruuvaa kruunu alas, valoisa, käsihaava.
Löydä etsimäsi Orient watches Rannekello RA-AC0H04Y10B verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Elektroniikkatarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Rannekellot:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan dressinn:sta.

Ominaisuudet Orient watches Rannekello RA-AC0H04Y10B

Väri
Ruskea

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up