up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Apple

Smartphones

Smartphones

Smartwatches

Smartwatches

Kannettavat tietokoneet

Kannettavat tietokoneet

Tabletit

Tabletit

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Pöytäkoneet

Pöytäkoneet

Osastot

Kaapelit

Oheislaitteet

Puhelimet

Sähkö ja Älykoti

Tabletit-E-Kirjat

Tietokone

TV-Audio

Urheilu

KAIKKI( Apple )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Apple

Apple Inc. on Yhdysvaltalainen teknologiayritys, joka on uudistanut globaalia näkymää innovatiivisilla tuotteillaan ja palveluillaan. Perustettu 1976 Steve Jobsin, Steve Wozniakin ja Ronald Waynen toimesta, Apple alkoi tietokoneyrityksenä autotallissa Cupertinossa, Kaliforniassa. Alkeellisesta alusta asti, yritys on muuttunut yhdeksi maailman johtavista teknologiagiganteista, jotka tunnetaan teräviä muotoilujaan, käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistään ja ongelmitta yhdistettyään ohjelmistoja ja laitteistoja. iPhone-laitteen lisäksi, Apple esitteli App Storen, joka tarjoaa käyttäjille laajan ekosysteemin erilaisiin tarkoituksiin. Apple esitteli iPadin vuonna 2010, ja jatkaa innovatiivisia tekniikoitaan uudelleenmäärittelemällä tablettimarkkinoita. Yrityksen sitoutuminen hienoon muotoiluun ja poikkeukselliseen käyttäjäkokemukseen on ansainnut sille uskollisen fanijoukon ympäri maailman. Apple on ollut myös kestävän kehityksen aloitteiden kärjessä, pyrkien olemaan hiilineutraali kaikissa globaaleissa toiminnoissaan vuoteen 2030 mennessä ja kannustaen toimittajiaan siirtymään uusiutuviin energialähteisiin. Apple Inc. on ollut keskeisessä asemassa muokatessaan teknologiaa vuosien varrella. Apple jatkaa rajojen uudelleenmäärittelemistä innovoimalla, vangiten käyttäjiä kaikkialla maailmassa sitoutumallaan laatuun, muotoiluun ja käyttäjäkokemukseen.

Innovating the World, One Product at a Time with Apple

Apple älypuhelimet, tunnettuina iPhoneina, ovat tullut ikonisiksi laitteiksi, jotka yhdistävät muotoilun, suorituskyvyn ja terävimpään teknologiaan. iPhone tarjoaa laadukkaan näytön, tehokkaan prosessorin ja intuitiivisen käyttöjärjestelmän (iOS), joka mahdollistaa ongelmitta integroitumisen muiden Apple-tuotteiden kanssa. Apple-älykellot, tuotemerkittyinä Apple Watchiksi, ovat muuttaneet kannettavien teknologioiden markkinoita. Nämä hienostuneet ja säväyttävät kellot tarjoavat monipuolisen valikoiman terveyden ja kunnon seurannan ominaisuuksia, mukaan lukien sykemittaus, ECG-mittaukset ja unen seuranta. Terveyden ja kunnon lisäksi Apple Watch toimii iPhone-laitteen laajennuksena, mahdollistaen käyttäjille ilmoitusten vastaanottamisen, puhelujen tekemisen ja sovellusten kanssa vuorovaikutuksen suoraan rannekelta.
Apple-kannettavat, tunnetut nimellä MacBook Air ja MacBook Pro, ovat tunnettuja elegantista muotoilustaan, erinomaisesta rakenteestaan ja tehokkaasta suorituskyvystään. Retina-näytön, Force Touch -taustapadin ja macOS-käyttöjärjestelmän ominaisuuksien ansiosta Apple-kannettavat palvelevat luovia ammattilaisia, opiskelijoita ja arkikäyttäjiä. iMac ja Mac Pro ovat Apple-pöytäkoneet, joita suunnataan luoville ammattilaisille ja voimakäyttäjille. iMac on kaiken-yhdessä-muotoilu, jossa on korkearesoluutioiset näytöt ja tehokas laitteisto rakennettu monitoriin. Apple hiiret ja näppäimistöt ovat täydellisiä kompaktin muotoilunsa ja ongelmattoman toiminnallisuutensa ansiosta. Magic Mouse ja Magic Keyboard tarjoavat langattoman yhteyden ja ongelmitta integroitumisen Apple-laitteisiin, tarjoten käyttäjille sileän ja tehokkaan käyttökokemuksen. Apple-kaiuttimet, mukaan lukien HomePod ja HomePod mini, tarjoavat korkeatidelfiinin äänen ja integroituvat ongelmitta Apple-ekosysteemiin. Nämä älykkäät Apple-kaiuttimet voidaan ohjata äänikomennoilla Siri-palvelun kautta ja niitä voidaan käyttää musiikin toistamiseen, muistutusten asettamiseen, älykotilaitteiden hallintaan ja paljon muuta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje