Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Oki

Om Oki
"Oki er et førende navn inden for printindustrien, kendt for sine topmoderne teknologier og innovative løsninger. Med en rig historie der strækker sig over flere årtier, har Oki konstant været i fronten af printerteknologi, der imødekommer de forskellige behov hos virksomheder og enkeltpersoner verden over. Fra laserprintere til multifunktionsprintere, blækpatroner til tonere, tilbyder Oki et omfattende sortiment af produkter designet til at levere enestående printkvalitet og uovertruffen pålidelighed.
Historien om Oki startede i 1969, da virksomheden blev etableret i Japan med en vision om at revolutionere printløsninger. Siden sin begyndelse har Oki forblevet dedikeret til at udfordre grænserne for, hvad der er muligt i printverdenen. Gennem årene har mærket opnået ry for sin urokkelige stræben efter perfektion, konstant stræbende efter at levere produkter, der overstiger kundens forventninger.
Oki laserprintere er symbolet på præcision og hastighed, der bruger avanceret laser teknologi til at producere skarpe, levende udskrifter med bemærkelsesværdig klarhed. Uanset om du har brug for at printe dokumenter, markedsføringsmaterialer eller billeder med høj opløsning, sikrer Oki laserprintere professionelle resultater hver gang. Med fokus på effektivitet og produktivitet er disse printere designet til at håndtere opgaver med højt volumen uden besvær, hvilket gør dem ideelle til virksomheder i alle størrelser.
For dem, der søger alsidighed og bekvemmelighed, tilbyder Oki multifunktionsprintere en alt-i-en løsning til print, scanning, kopiering og faxning. Disse multifunktionsprintere integrerer problemfrit i enhver kontormiljø og strømliner arbejdsgange og maksimerer produktiviteten. Uanset om du har brug for at digitalisere vigtige dokumenter, lave kopier af vigtige papirer eller sende faxer, leverer Oki multifunktionsprintere enestående ydeevne og pålidelighed.
For at supplere deres printere tilbyder Oki et bredt udvalg af blækpatroner, tonere og båndpatroner. Disse forbrugsvarer er specielt designet til at fungere problemfrit med Oki printere, hvilket sikrer optimal ydeevne og lang levetid. Oki blækpatroner har høj kvalitets blækblandinger, der producerer levende, smudsafvisende udskrifter, mens Oki tonere leverer skarpe, professionelle resultater. Derudover er Oki båndpatroner designet til applikationer, der kræver præcis og ensartet farveoutput, såsom stregkoder og etiketter.
For at forbedre printoplevelsen yderligere, tilbyder Oki en række arkbakker, der udvider papirhåndteringskapaciteten for deres printere. Disse arkbakker tillader uafbrudt udskrivning, reducerer behovet for hyppig papirpåfyldning og giver brugerne mulighed for at fokusere på deres opgaver uden unødvendige afbrydelser. Oki arkbakker er designet til problemfri integration med deres printere, hvilket giver en problemfri printoplevelse.
Med et engagement i bæredygtighed, integrerer Oki miljøvenlige funktioner i sin produktlinje. Oki printere er designet til at minimere energiforbruget, samtidig med at de opretholder enestående ydeevne, hvilket hjælper virksomheder med at reducere deres CO2-udledning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden strækker Oki´s engagement i miljøansvar sig til udviklingen af genbrugsprogrammer for brugte blækpatroner og tonere, hvilket sikrer, at disse forbrugsvarer bortskaffes ansvarligt.
Til sidst er Oki et mærke, der har tjent sin ry for at være en leder inden for printindustrien. Gennem sit omfattende sortiment af produkter, herunder laserprintere, multifunktionsprintere, blækpatroner, tonere, båndpatroner og arkbakker, tilbyder Oki omfattende løsninger, der imødekommer de forskellige behov hos virksomheder og enkeltpersoner. Med en historie af innovation og et engagement i perfektion, fortsætter Oki med at forme fremtiden for print, leverer enestående kvalitet, pålidelighed og bæredygtighed."