Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Oki

Om Oki
"Oki er et ledende navn i printindustrien, kjent for sine banebrytende teknologier og innovative løsninger. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår, har Oki konsekvent vært i fronten av printer-teknologi, og tilbyr produkter som dekker de ulike behovene til bedrifter og enkeltpersoner over hele verden. Fra laserprintere til multifunksjonsskrivere, blekkpatroner til tonere, Oki tilbyr et omfattende utvalg av produkter designet for å levere enestående utskriftskvalitet og uovertruffen pålitelighet.
Historien om Oki startet i 1969, da selskapet ble etablert i Japan med en visjon om å revolusjonere print-løsninger. Siden den gang har Oki forpliktet seg til å skyve grensene for hva som er mulig innenfor print-verdenen. Gjennom årene har merket fått rykte for sin konstante streben etter å levere produkter som overgår kundenes forventninger.
Oki laserprintere er selve symbolet på presisjon og hastighet, og bruker avansert laser-teknologi for å produsere skarpe, fargerike utskrifter med bemerkelsesverdig klarhet. Enten du trenger å skrive ut dokumenter, markedsføringsmateriell, eller høyoppløselige bilder, garanterer Oki laserprintere profesjonell kvalitet hver gang. Med fokus på effektivitet og produktivitet, er disse skriverne designet for å håndtere store utskriftsoppgaver med letthet, noe som gjør dem ideelle for bedrifter i alle størrelser.
For de som søker allsidighet og bekvemmelighet, tilbyr Oki multifunksjonsskrivere en alt-i-ett-løsning for utskrift, skanning, kopiering og faksing. Disse multifunksjonsskriverne integreres sømløst i ethvert kontormiljø, forenkler arbeidsflyten og maksimerer produktiviteten. Enten du trenger å digitalisere viktige dokumenter, lage kopier av viktig papirarbeid, eller sende fakser, leverer Oki multifunksjonsskrivere enestående ytelse og pålitelighet.
For å komplettere sine skrivere, tilbyr Oki et bredt utvalg av blekkpatroner, tonere og båndpatroner. Disse forbrukerartiklene er spesifikt designet for å fungere sømløst med Oki-skrivere, og garanterer optimal ytelse og lang levetid. Oki blekkpatroner har høykvalitets blekksammensetninger som produserer levende, smussbestandige utskrifter, mens Oki tonere leverer skarpe, profesjonelle resultater. I tillegg er Oki båndpatroner designet for applikasjoner som krever nøyaktig og konsistent fargeutgang, som for eksempel strekkoder og etiketter.
For å videre forbedre utskriftsopplevelsen, tilbyr Oki en rekke arkskuffer som utvider papirhåndteringskapasiteten til skriverne deres. Disse arkskuffene muliggjør uavbrutt utskrift, reduserer behovet for hyppig påfylling av papir og lar brukerne fokusere på oppgavene sine uten unødvendige avbrudd. Oki arkskuffer er designet for å sømløst integreres med skriverne deres, og gir en problemfri utskriftsopplevelse.
Med et engasjement for bærekraftighet, integrerer Oki miljøvennlige funksjoner i produktlinjen sin. Oki-skrivere er utformet for å minimere energiforbruket samtidig som de opprettholder enestående ytelse, og hjelper bedrifter med å redusere sitt karbonavtrykk uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Videre strekker Oki sitt engasjement for miljøansvar seg til utviklingen av gjenvinningsprogrammer for brukte blekkpatroner og tonere, og sikrer at disse forbrukerartiklene blir kastet på en ansvarlig måte.
Til slutt er Oki et merke som har tjent sin rykte som en leder i printindustrien. Gjennom sitt omfattende utvalg av produkter, inkludert laserprintere, multifunksjonsskrivere, blekkpatroner, tonere, båndpatroner og arkskuffer, tilbyr Oki omfattende løsninger for å møte de ulike behovene til bedrifter og enkeltpersoner. Med en historie med innovasjon og et engasjement for ekspertise, fortsetter Oki å forme fremtiden for print, og leverer enestående kvalitet, pålitelighet og bærekraftighet."