Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Oki

Information för Oki
"Oki är ett ledande namn inom tryckeriindustrin, känt för sina toppmoderna teknologier och innovativa lösningar. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Oki konsekvent varit i framkant när det gäller tryckarteknik, och har försett företag och privatpersoner världen över med en mångsidig produktportfölj. Från laserskrivare till multifunktionsskrivare, bläckpatroner till toner, erbjuder Oki ett brett utbud av produkter som är utformade för att leverera enastående utskriftskvalitet och oöverträffad pålitlighet.
Historien om Oki började 1969, när företaget grundades i Japan med en vision om att revolutionera tryckerilösningar. Sedan dess har Oki hållit fast vid sitt åtagande att utmana gränserna för vad som är möjligt inom tryckerivärlden. Genom åren har varumärket byggt upp ett rykte för sin outtröttliga strävan efter kvalitet och ständiga förbättringar, och strävar ständigt efter att leverera produkter som överträffar kundernas förväntningar.
Oki laserskrivare är själva definitionen av precision och hastighet, och använder avancerad laser teknologi för att producera skarpa, livfulla utskrifter med enastående klarhet. Oavsett om du behöver skriva ut dokument, marknadsföringsmaterial eller högupplösta bilder, garanterar Oki laserskrivare professionella resultat varje gång. Med fokus på effektivitet och produktivitet är dessa skrivare utformade för att hantera högvolymtryckning utan problem, vilket gör dem perfekta för företag i alla storlekar.
För dem som söker mångsidighet och bekvämlighet erbjuder Oki multifunktionsskrivare en allt-i-ett-lösning för utskrift, skanning, kopiering och faxning. Dessa multifunktionsskrivare integreras sömlöst i alla kontorsmiljöer, vilket optimerar arbetsflöden och maximerar produktiviteten. Oavsett om du behöver digitalisera viktiga dokument, göra kopior av viktig pappersarbete eller skicka fax, levererar Oki multifunktionsskrivare enastående prestanda och pålitlighet.
För att komplettera sina skrivare erbjuder Oki ett brett utbud av bläckpatroner, toner och rullpatroner. Dessa förbrukningsvaror är specifikt utformade för att fungera sömlöst med Oki-skrivare, vilket garanterar optimal prestanda och livslängd. Oki bläckpatroner har högkvalitativa bläckformuleringar som producerar färgstarka, fläckfria utskrifter, medan Oki toner levererar skarpa, professionella resultat. Dessutom är Oki rullpatroner utformade för applikationer som kräver exakt och konsekvent färgutgång, som streckkoder och etiketter.
För att ytterligare förbättra utskriftsupplevelsen erbjuder Oki en mängd olika pappersfack som utökar pappershanteringskapaciteten för deras skrivare. Dessa pappersfack möjliggör oavbruten utskrift, vilket minskar behovet av ständig påfyllning av papper och ger användare möjlighet att fokusera på sina uppgifter utan onödiga avbrott. Oki pappersfack är utformade för att sömlöst integreras med deras skrivare, vilket ger en problemfri utskriftsupplevelse.
Med ett åtagande för hållbarhet integrerar Oki miljövänliga funktioner i sin produktlinje. Oki-skrivare är utformade för att minimera energiförbrukningen samtidigt som de behåller enastående prestanda, vilket hjälper företag att minska sin koldioxidavtryck utan att kompromissa på kvaliteten. Dessutom sträcker sig Oki´s engagemang för miljöansvar till utvecklingen av återvinningsprogram för använda bläckpatroner och toner, vilket garanterar att dessa förbrukningsvaror hanteras på ett ansvarsfullt sätt.
Sammanfattningsvis är Oki ett varumärke som har förtjänat sin status som ledare inom tryckeriindustrin. Genom sin omfattande produktlinje, som inkluderar laserskrivare, multifunktionsskrivare, bläckpatroner, toner, rullpatroner och pappersfack, erbjuder Oki omfattande lösningar för att motsvara företag och privatpersoners skilda behov. Med en historia av innovation och åtagande för excellens fortsätter Oki att forma framtiden för tryckning, och levererar oöverträffad kvalitet, pålitlighet och hållbarhet."