Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Oki

Over Oki
"Oki is een toonaangevende naam in de printindustrie, bekend om zijn geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen. Met een rijke geschiedenis die enkele decennia beslaat, is Oki altijd voorop blijven lopen op het gebied van printertechnologie, gericht op de diverse behoeften van bedrijven en particulieren over de hele wereld. Van laserprinters tot multifunctionele printers, inktcartridges tot toners, Oki biedt een uitgebreid assortiment producten die zijn ontworpen om uitzonderlijke printkwaliteit en ongeëvenaarde betrouwbaarheid te leveren.
Het verhaal van Oki begon in 1969, toen het bedrijf werd opgericht in Japan met als doel de printoplossingen te revolutioneren. Sinds de oprichting heeft Oki zich altijd ingezet om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is op het gebied van printen. Door de jaren heen heeft het merk een reputatie opgebouwd voor zijn onvermoeibare streven naar uitmuntendheid, waarbij het constant streeft naar het leveren van producten die de verwachtingen van klanten overtreffen.
Oki laserprinters zijn het toppunt van precisie en snelheid, waarbij geavanceerde lasertechnologie wordt gebruikt om scherpe, levendige afdrukken te produceren met opmerkelijke helderheid. Of u nu documenten, marketingmateriaal of hoge resolutie afbeeldingen moet afdrukken, Oki laserprinters zorgen altijd voor professionele resultaten. Met een focus op efficiëntie en productiviteit zijn deze printers ontworpen om moeiteloos grote afdruktaken aan te kunnen, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven van elke omvang.
Voor wie op zoek is naar veelzijdigheid en gemak, bieden Oki multifunctionele printers een alles-in-één oplossing voor printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze multifunctionele printers integreren naadloos in elke kantooromgeving, waardoor workflows worden gestroomlijnd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Of u nu belangrijke documenten wilt digitaliseren, kopieën van belangrijke papieren wilt maken of faxen wilt versturen, Oki multifunctionele printers leveren uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.
Om hun printers aan te vullen, biedt Oki een breed scala aan inktcartridges, toners en lintcartridges. Deze verbruiksartikelen zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met Oki-printers en zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Oki inktcartridges bevatten hoogwaardige inktformules die levendige, veegvaste afdrukken produceren, terwijl Oki toners scherpe, professionele resultaten leveren. Daarnaast zijn Oki lintcartridges ontworpen voor toepassingen die nauwkeurige en consistente kleuroutput vereisen, zoals barcodes en labels.
Om de printervaring verder te verbeteren, biedt Oki een verscheidenheid aan papierladen die de papierverwerkingscapaciteit van hun printers vergroten. Deze papierladen zorgen voor ononderbroken afdrukken, waardoor de noodzaak voor frequente aanvulling van papier wordt verminderd en gebruikers zich kunnen concentreren op hun taken zonder onnodige onderbrekingen. Oki papierladen zijn ontworpen om naadloos te integreren met hun printers, waardoor een probleemloze printervaring wordt geboden.
Met een toewijding aan duurzaamheid, integreert Oki milieuvriendelijke functies in zijn productlijn. Oki printers zijn ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren terwijl de uitzonderlijke prestaties behouden blijven, waardoor bedrijven hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien strekt de toewijding van Oki aan milieuvriendelijkheid zich uit tot de ontwikkeling van recyclingprogramma's voor gebruikte inktcartridges en toners, waardoor deze verbruiksartikelen verantwoord worden afgevoerd.
Tot slot is Oki een merk dat zijn reputatie heeft verdiend als leider in de printindustrie. Met zijn uitgebreide assortiment producten, waaronder laserprinters, multifunctionele printers, inktcartridges, toners, lintcartridges en papierladen, biedt Oki uitgebreide oplossingen om te voldoen aan de diverse behoeften van bedrijven en particulieren. Met een geschiedenis van innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid, blijft Oki de toekomst van printen vormgeven, met ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid."