up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Oppo

Oppo

Alle ( Oppo )

Om Oppo

Grundlagt i 2004 af visionær iværksætter Tony Chen, har Oppo opstået som en fremtrædende spiller i verden af ​​mobil kommunikation og forbrugerelektronik. Med hovedkvarteret placeret i Dongguan, Guangdong, har virksomheden vellykket skåret et niche for sig selv, leverer høj kvalitet produkter, der spænder fra smartphones, powerbanks, audienheder, smart gadgets og et udvalg af tilbehør.
På kerne i Oppos mission er et løfte om at levere state-of-the-art-enheder og tjenester, der styrker sømløs kommunikation. Mærkets rejse begyndte i 2004, markerer indledningen af ​​et firma, der ville gå på at redefinere landskabet af mobil teknologi.
Oppos flagprodukter, Oppo-telefoner, står som et vidnesbyrd om mærkets dedikation til innovation og brugercentreret design. Disse smartphones, karakteriseret ved elegante æstetik og avancerede funktioner, har vundet stor anerkendelse for deres ydeevne og stil.
Udover smartphones, har Oppo diversificeret sin produktportefølje til at inkludere tabletter, som tilbyder forbrugerne et omfattende økosystem af tilsluttede enheder. Den Oppo tablets kombinerer ydeevne med bærbarhed, der tilfredsstiller behovene hos brugere, der søger en alsidig computeropplevelse.
Holde trit med den udviklende tekno-landskab har Oppo trængt ind på området for wearable, der introducerer Oppo smartwatches som glat integrerer med brugere´s livsstil. Disse smartwatches tjener ikke kun som fitness ledsagere, men udviser også mærkets engagement i at fusionere stil med funktionalitet.
Oppos engagement i holistisk brugeroplevelser udvider sig til sin tilbehørslinje, der indeholder Oppo opladere designet til hurtig og effektiv strømforsyning. Mærketsheadphones redefinerer lydkvaliteten og giver en dybdegående lytteoplevelse, der komplementerer dets række af enheder.
For fitness-entusiaster tilbyder Oppo sportsure, der kombinerer avanceret teknologi med elegant design, der er i overensstemmelse med mærkets overordnede filosofi om at levere excellence i alle aspekter af forbrugerelektronik.
Kort sagt har Oppo, etableret i 2004 af Tony Chen, udviklet sig til en global magtfaktor, synonym med innovation og kvalitet. Fra Oppo-telefoner til smartwatches, repræsenterer mærkets diverse produktrække et engagement i at forbedre kommunikation og livsstil gennem glat integreret teknologi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk