up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Oppo

Oppo

Alles ( Oppo )

Over Oppo

Opgericht in 2004 door de visionaire ondernemer Tony Chen, Oppo is uitgegroeid tot een prominente speler in het domein van mobiele communicatie en consumentenelektronica. Met zijn hoofdkantoor gevestigd in Dongguan, Guangdong, heeft het bedrijf zichzelf een niche weten te veroveren, met het leveren van hoogwaardige producten waaronder smartphones, powerbanks, audio-apparaten, slimme gadgets en een assortiment aan accessoires.
Aan de basis van Oppo´s missie staat een commitment om technologie te leveren die een naadloze communicatie mogelijk maakt. De reis van het merk begon in 2004, waarmee de oprichting van een bedrijf werd gemarkeerd die de landschap van mobiele technologie zou gaan herdefiniëren.
Oppo´s vlaggenschip producten, Oppo telefoons, zijn een getuige van de toewijding van het merk aan innovatie en gebruiker-gecentreerde ontwerpen. Deze smartphones, gekenmerkt door slanke esthetiek en geavanceerde functies, hebben wereldwijd veel lof gekregen voor hun prestatie en stijl.
Naast smartphones heeft Oppo de diversificatie van haar productportfolio uitgebreid tot tablets, waardoor consumenten een omvattend ecosysteem van verbonden apparaten krijgen aangeboden. De Oppo tablets combineren prestaties met draagbaarheid, wat tegemoetkomt aan de behoeften van gebruikers die een veelzijdige computerervaring zoeken.
Meegaand met de evoluerende tech-landschap, Oppo heeft een verkenningstocht ondernomen naar het domein van draagbare technologie, met de introductie van Oppo smartwatches die naadloos geïntegreerd zijn in de levensstijl van de gebruiker. Deze smartwatches dienen niet alleen als fitness companion, maar tonen ook de toewijding van het merk om stijl te combineren met functionaliteit.
Oppo´s commitment om holistische gebruikerservaringen aan te bieden strekt zich ook uit tot haar accessoire lijn, met inbegrip van Oppo opladers die ontworpen zijn voor snelle en efficiënte stroomherstel. De headphones van het merk herdefiniëren audiokwaliteit, met een meeslepend luisterervaring die perfect aansluit bij het assortiment aan apparaten.
Voor fitnessenthousiastelingen biedt Oppo sporthorloges aan die een combinatie vormen van de meest geavanceerde technologie met slanke designs, wat in lijn staat met de filosofie van het merk om uitmuntendheid te leveren in elk facet van consumentenelektronica.
Kortom, Oppo, opgericht in 2004 door Tony Chen, is uitgegroeid tot een wereldwijde machtsfactor, synoniem met innovatie en kwaliteit. Van Oppo telefoons tot smartwatches, het uiteenlopende productaanbod van het merk weerspiegelt de toewijding om communicatie en levensstijl te verbeteren door volledig geïntegreerde technologie.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden