Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Roborock

Om Roborock
Roborock's rejse begyndte i 2014, da en gruppe teknikentusiaster i Kina kom sammen for at revolutionere hjemrensning. Deres første gennembrud kom med lanceringen af Roborock-støvsugerroboten, som viste intelligent navigation og imponerende rengøringsmuligheder. Denne initiale succes lagde grundlaget for mærkets udvidelse til forskellige rengøringsløsninger. Gennem årene har Roborock konsekvent udfordret grænserne for, hvad der er muligt inden for hjemme-rense-teknologi. De har introduceret funktioner som app-styret rengøring, værelsespecifikke rengøringsplaner og selvtømende dokke for at gøre rengøring mere bekvemt end nogensinde.
Udgivelsen af Roborock S7 solidificerede mærkets engagement i innovation. Dette model viser deres dedikation til at forbedre rengøringsydelsen med dens soniske moppeteknologi, som gør det til en favorit blandt hjemmeejere, der søger en alt-i-én-rengøringsløsning. Roborock har haft en betydelig indvirkning på hjemmerensningsindustrien ved konsekvent at levere innovative og effektive produkter. Roborocks engagement i forenkling og forbedring af rengøringsoplevelsen er tydeligt i dets udvalg af højkvalitetsprodukter.

Innovating Home Cleaning Solutions

Roborock er et førende brand inden for verden af hjemme-rensning, kendt for sine innovative og intelligente Roborock-støvsuger. Grundlagt i 2014, har virksomheden hurtigt fået anerkendelse for sin fremsynede teknologi og sit engagement i at gøre husholdningsopgaver nemmere og mere effektive. Roborock-støvsuger-robotter har redefineret måden, folk rengør deres hjem på. Disse robot-enheder er udstyret med avancerede sensorer og kortlægnings-teknologi, hvilket gør det muligt for dem at navigere og rengøre værelser med præcision. Med funktioner som app-kontrol og stemmekompatibilitet kan brugerne bekvemt planlægge og tilpasse deres rengøringsrutiner.
Udover sine robotstøvsugere tilbyder mærket et udvalg af Roborock-fejebakker designet til hurtig og effektiv rengøring. Disse lette og trådløse enheder er ideelle til at håndtere daglige rod, så dine gulve forbliver stedse rene med minimal indsats. Roborocks auto-tomme dækning er en game-changer for robotstøvsuger-ejere. Det giver et håndfrit løsning til bortskaffelse af støv og affald indsamlet under rengøringen. Når robotten vender tilbage til dens dækning, tømmer dækningen automatisk indholdet i en lukket pose, så dit hjem og miljøet forbliver rent.
Roborock S7 er et af mærkets flagskibs-robotstøvsuger-modeller. Det praler af innovative funktioner som sonisk moppeteknologi, som skrubber gulve ved en høj frekvens for at fjerne stædige pletter. Denne model tilbyder også multi-gulv-kortlægning, hvilket gør det muligt for den at rengøre forskellige niveauer af dit hjem med lethed. S7 tilpasser sig forskellige gulvtyper, hvilket gør den velegnet til både hårde gulve og tæpper.