up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Roborock

Roborock

Avdelinger

Allt ( Roborock )

Om Roborock

Roborocks reise begynte i 2014 da en gruppe teknologientusiaster i Kina kom sammen for å revolusjonere hjemmerenhold. Deres første gjennombrudd kom med lanseringen av Roborock-støvsugerroboten, som viste intelligent navigasjon og imponerende rengjøringsmuligheter. Denne initiale suksessen la grunnlaget for merkevareutvidelsen innen forskjellige rengjøringsløsninger. Gjennom årene har Roborock konsekvent presset grensene for hva som er mulig med hjemmeteknologi. De har introdusert funksjoner som app-styrt rengjøring, romspesifikke rengjøringsplaner og selvtømmende dokker for å gjøre rengjøringen mer praktisk enn noensinne. Lanseringen av Roborock S7 befestet merkevarens forpliktelse til innovasjon. Denne modellen viser deres dedikasjon til å forbedre rengjøringsytelsen med sitt soniske moppeteknologi, og gjør den til et favorittvalg blant huseiere som søker en all-in-one-rengjøringsløsning. Roborock har gjort en betydelig innvirkning på husholdningsindustrien ved konsekvent å levere innovative og effektive produkter. Roborocks forpliktelse til å forenkle og forbedre rengjøringsopplevelsen er tydelig i sitt utvalg av høykvalitetsprodukter.

Innovasjon av hjemme rengjøringsløsninger

Roborock er et ledende merke innen verden av hjemmerengjøringsløsninger, kjent for sine innovative og intelligente Roborock-støvsugerroboter. Grunnlagt i 2014 har selskapet raskt oppnådd anerkjennelse for sin kantete teknologi og forpliktelse til å gjøre husholdningsarbeid enklere og mer effektivt. Roborock-støvsugerroboter har definert på nytt måten folk rengjør sine hjem på. Disse robotiske enhetene er utstyrt med avanserte sensorer og kartleggingsteknologi, som lar dem navigere og rengjøre rom med presisjon. Med funksjoner som app-styring og kompatibilitet med stemmestyrte assistenter, kan brukere enkelt planlegge og tilpasse sine rengjøringsrutiner. I tillegg til sine støvsugerroboter tilbyr merket et utvalg Roborock-støvsugerstøvler som er designet for rask og effektiv rengjøring. Disse lette og ledningsfrie enhetene er ideelle for å ta hånd om hverdagsmessig rot, og sørger for at gulvene dine forblir flekkfrie med minimal innsats. Roborock´s auto-empty dock er en game-changer for støvsugerrobot-eiere. Det gir et håndfri alternativ for å kvitte seg med støv og skitt som samles inn under rengjøringen. Når roboten returnerer til sin dokk, tømmer dokken automatisk innholdet i en forseglet pose, noe som holder hjemmet og miljøet rent. Roborock S7 er en av merkevarens flaggskiprobotstøvsugermodeller. Den fremhever innovative funksjoner som sonisk moppeteknologi, som skrubber gulv på høy frekvens for å fjerne motvillige flekker. Denne modellen tilbyr også multi-floor mapping, noe som gjør det mulig å rengjøre forskjellige nivåer i hjemmet ditt med letthet. S7 tilpasser seg forskjellige gulvtyper, noe som gjør den egnet for både harde gulv og tepper.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk