Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Candy

Over Candy
In 1945 opgericht in Monza, Italië, heeft het merk een rijke erfenis van meer dan 78 jaar opgebouwd, waarbij voortdurend wordt gestreefd naar apparaten die het leven van klanten verbeteren. Candys reis begon met een enkel wasmachinemodel, maar het portfolio werd snel uitgebreid om een ​​brede reeks essentiële huishoudelijke apparaten te omvatten. Tegenwoordig biedt Candy een uitgebreid pakket aan producten.
Candy-vriezers zijn een lijn staande en kastvriezers die worden aangeboden door het Candy-apparaatmerk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, met functies zoals ruime lades, snelle vriessystemen en wielen voor eenvoudig verplaatsen. Een snel vriessysteem stelt u in staat om voedsel snel te vriezen, wat helpt om voedingsstoffen en smaak vast te houden. Sommige modellen zijn voorzien van wielen, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn in het huis.
Candy biedt een reeks ovens om de culinaire aspiraties van elke bakker en kok tevreden te stellen. Van eenvoudige op-tafelmodellen tot geavanceerde ingebouwde opties, Candy heeft iets om elke keuken en budget te passen. Candy-ovens bieden meerdere kookfuncties zoals bakken, grillen, roosteren en ontdooien, waardoor u eenvoudig diverse gerechten kunt bereiden. Veel modellen zijn voorzien van convectietechnologie met ventilatorondersteuning voor gelijkmatige kookresultaten, waardoor een consistente warmteverspreiding door de ovencaviteit wordt gegarandeerd.
Candy biedt een divers aanbod koelkasten om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Een variabele ventilatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de koelkast, waardoor voedsel langer vers blijft. Automatisch ontdooien elimineert de behoefte aan handmatig ontdooien, waardoor tijd en inspanning worden bespaard.
Candys magnetrons bieden een handige en efficiënte manier om voedsel te verwarmen, koken en ontdooien. Van eenvoudige solo-modellen tot uitgebreide grill- en convectieovens, Candys magnetrons hebben een magnetron om elke keuken en budget te passen. Candys magnetrons zijn een populaire keuze voor huishoudelijke keukens, met een evenwicht van functionaliteit, betaalbaarheid en stijl. Candys magnetrons bieden handige en efficiënte manieren om verschillende gerechten te bereiden, met functies zoals voorprogrammeerinstellingen en eenvoudig te bedienen bedieningselementen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om aan verschillende behoeften en budgets te voldoen.
Candys keramische kookplaten bieden een moderne en efficiënte manier om te koken in uw keuken. Candys keramische kookplaten hebben een gladde, vlakke oppervlakte die naadloos integreert in elke moderne keuken. Keramische kookplaten worden snel warm en verdelen de warmte gelijkmatig over het kookzone, waardoor een efficiënt en consistent kookresultaat wordt gegarandeerd. De meeste Candys keramische kookplaten zijn voorzien van veiligheidsfuncties zoals restwarmte-indicatoren, kinderbeveiliging en automatische uitschakeling, waardoor een veilige kookervaring wordt gegarandeerd.
Candys wasmachines bieden een reeks functies en functionaliteiten om de wasdag een fluitje van een cent te maken. In combinatie met een slanke ontwerp met precieze temperatuurregeling voor gourmet-kookervaringen.
Candys decoratieve afzuigkappen bieden een visueel aantrekkelijke en functionele oplossing voor keukenventilatie, met een efficiënte luchtafzuiging en een slank design. De krachtige motoren verwijderen kookgeuren en rook, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en condensatie wordt verminderd. Kies uit verschillende stijlen zoals T-vorm, kap en minimalistisch om uw keukenesthetiek te verfraaien.