up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Candy

Candy

Allt ( Candy )

Märkesinformation för Candy

Establerad 1945 i Monza, Italien, har varumärket byggt upp en rik arv på över 78 år och strävar ständigt efter att skapa apparater som förbättrar sina kunders liv. Candysresa började med en enda tvättmaskinsmodell, men den utökade snabbt sitt sortiment för att omfatta ett stort utbud av nödvändiga hushållsapparater. Idag erbjuder Candy ett komplett utbud av produkter.
Candys frysar är en rad stående och bröstfrysar som erbjuds av apparatmärket Candy. De finns i ett antal storlekar och kapaciteter, med funktioner som rymliga lådor, snabbfryssystem och hjul för enkel rörelse. Ett snabbfryssystem låter dig frysa mat snabbt, vilket hjälper till att bevara näringsämnen och smak. Vissa modeller har hjul, vilket gör att de är lätta att flytta runt i huset.
Candy erbjuder ett urval av ugnar för att tillfredsställa de kulinariska ambitionerna hos varje bageri och kock. Från enkla bänktoppmodeller till sofistikerade inbyggda alternativ har Candy något som passar alla kök och budgetar Candy-ugnar erbjuder flera matlagningsfunktioner som bakning, griljering, rostning och avfrostning, vilket gör det möjligt att förbereda olika rätter på ett enkelt sätt. Många modeller har fläktassisterad konvektionsteknik för jämna matlagningar, vilket säkerställer konsekvent värmefördelning i ugnskammaren.
Candy erbjuder en mångfald av kylskåp för att tillgodose olika behov och preferenser. Ett variabelt ventilationssystem säkerställer jämn temperaturfördelning i hela kylen, vilket håller maten fräsch längre. Automatisk avfrostning undanröjer behovet av manuell avfrostning, vilket sparar tid och ansträngning.
Candys mikrovågsugnar erbjuder ett bekvämt och effektivt sätt att värma, tillaga och avfrosta olika matvaror. Från enkla solo-modeller till funktionella grillar och konvektionugnar har Candys mikrovågsugnar en mikrovågsugn som passar alla kök och budgetar. Candys mikrovågsugnar är ett populärt val för hemkök, som erbjuder en balans mellan funktion, överkomlighet och stil. Candys mikrovågsugnar erbjuder bekväma och effektiva sätt att laga olika rätter, med funktioner som förprogrammerade inställningar och enkla kontroller. De finns i olika kapaciteter för att möta olika behov och budgetar.
Candys keramikhällar erbjuder ett modern och effektivt sätt att laga mat i ditt kök. Candys keramikhällar har en slät, jämn yta som smälter in harmoniskt i ett modern kök. Keramikhällar värms upp snabbt och fördelar värme jämnt över tillagningszonen, vilket säkerställer effektiv och konsekvent matlagning. De flesta Candys keramikhällar har säkerhetsfunktioner som restvärmeindikatorer, barnlås och automatisk avstängning som säkerställer en säker matlagning.
Candys tvättmaskiner erbjuder ett antal funktioner och funktioner för att göra tvättdagen enkel. Genom att kombinera stilfull design med precis temperaturkontroll för gourmetmatupplevelser.
Candys dekorativa fläktar erbjuder ett visuellt tilltalande och funktionellt lösning för kökets ventilations, kombinerat effektiv luftextraktion med ett stilrent design. Dess kraftfulla motorer tar bort matos och rök, förbättrar luftkvaliteten och minskar kondens. Välj mellan olika stilar som T-formad, huva och minimalistisk för att komplettera ditt köksestetik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga