Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Google

Over Google
"In een wereld waar technologie zich in een verbazingwekkend tempo ontwikkelt, blijft Google voorop lopen in innovatie, en verrijkt voortdurend levens door middel van een divers scala aan producten en diensten. Met zijn toewijding aan het organiseren van informatie en het verbeteren van de gebruikerservaring, heeft Google een unieke invloed op het digitale landschap. Terwijl het blijft verkennen van nieuwe horizonten, zal de erfenis van innovatie en transformatie van het bedrijf zeker voortduren voor komende generaties.

Technologie transformeren door innovatie

De intrede van Google in netwerken heeft geresulteerd in de ontwikkeling van Google Nest Wi-Fi. Deze intelligente Google router biedt niet alleen betrouwbare en snelle internetverbinding, maar integreert ook naadloos met andere Google slimme apparaten voor thuis. Met zijn gebruiksvriendelijke app kunnen gebruikers eenvoudig hun netwerk beheren en zorgen voor een sterk Wi-Fi-signaal in hun hele huis. Google mobiele telefoons laten het beste zien van de integratie van software en hardware, en bieden een pure Android-ervaring met tijdige updates en innovaties op het gebied van fotografie en AI.
Google koptelefoons, onder het merk Pixel Buds, bieden hoogwaardig geluid en naadloze integratie met Google Assistent. Ze worden geleverd met functies zoals realtime vertaling en adaptief geluid, waardoor de luisterervaring wordt verbeterd en ze een uitstekende keuze zijn voor degenen die zich onderdompelen in het Google-ecosysteem. De toewijding van Google aan het slimme huis is duidelijk zichtbaar in zijn assortiment Nest-producten. Van slimme thermostaten tot beveiligingscamera's en slimme displays, Google Smart Home stelt gebruikers in staat om een verbonden en handige leefruimte te creëren. Met spraakopdrachten via Google Assistent is het eenvoudig om deze apparaten te bedienen. Google weerstations, die vaak geïntegreerd zijn in het slimme huiseconomie van het bedrijf, bieden gebruikers nauwkeurige en up-to-date weersinformatie. Ze helpen individuen om hun dag te plannen en hun slimme thuisinstellingen aan te passen op basis van de weersomstandigheden, waardoor het gemak van het Google-ecosysteem verder wordt vergroot. Voor fitnessliefhebbers zijn Google's sportieve horloges een waardevolle toevoeging. Aangedreven door Wear OS, bieden ze fitness-tracking, hartslagmonitoring en integratie met populaire fitness-apps."