Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Siemens

Om Siemens
"Siemens

Siemens, en global kraft i elektroteknikk og elektronikk, har vært et ledende navn i bransjen i over 170 år. Etablert i 1847 av Werner von Siemens og Johann Georg Halske, har selskapet en rik historie med innovasjon og cutting-edge teknologi. Siemens begynte først med telegrafi, men deres reise har siden omfattet en rekke industrier, inkludert energi, helsevesen og infrastruktur. Innenfor hvitevarer er Siemens synonymt med pålitelighet, innovasjon og stil.
Siemens har konsekvent presset grensene for teknologi og design, og deres hvitevarer gjenspeiler dette engasjementet for kvalitet. Med en rik historie for innovasjon og fokus på kundetilfredshet, forblir Siemens et anerkjent navn i hjem over hele verden. Enten du er på jakt etter en vaskemaskin, et kjøleskap eller et annet hvitevarer, tilbyr Siemens et utvalg av alternativer som tilfredsstiller dine behov samtidig som de legger til en touch av sofistikasjon til hjemmet ditt.

Pioneering Excellence in Home Appliances

Siemens vaskemaskiner er selve essensen av effektiv og høytytende klesvask. Siemens tilbyr en klesvaskopplevelse som er like intelligent som den er effektiv. Ved å kombinere vaske- og tørkefunksjoner sømløst, gir Siemens vaskemaskiner bekvemmelighet og effektivitet i ett apparat. Med et utvalg av programmer for ulike tøytyper, temperaturinnstillinger og energisparende alternativer, sørger de for at klærne dine ikke bare er rene, men også klare til bruk uten bryderi.
Siemens kjøleskap er designet for å holde maten din friskere lenger. Utstyrt med cutting-edge teknologier som hyper Fresh og no-frost, opprettholder de de perfekte lagringsforholdene og forhindrer frostoppbygging, noe som gjør livet ditt enklere og matvarene dine varer lengre. Siemens frysebokser tilbyr rikelig med lagringsplass og innovative funksjoner som super Freeze, som raskt fryser nye varer og holder dem i optimal tilstand. Deres no-frost teknologi forhindrer isoppbygging, slik at du slipper å avrime fryseboksen din.
Siemens mikrobølgeovner handler ikke bare om å varme opp mat, men også om å forbedre din kulinariske opplevelse. Med matlagningsprogrammer, inverterteknologi og brukervennlige kontroller, gjør de matlagingen enkel. Siemens ovner er hjertet av kjøkkenet, og tilbyr et bredt utvalg av matlagningsmoduser, avanserte stekerfunksjoner og innovative kontrollsystemer. Enten du baker, steker eller griller, leverer Siemens ovner nøyaktige resultater for et kulinarisk mesterverk hver gang. Siemens kaffemaskiner bringer kaféopplevelsen hjem til deg. Med baristateknologi for perfekt crema, tilpassbar kaffestyrke og et utvalg av drikkealternativer, kan du nyte din favorittkaffe uten å forlate kjøkkenet ditt."