Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Siemens

Over Siemens
"Siemens

Siemens, een wereldmacht op het gebied van elektrotechniek en elektronica, is al meer dan 170 jaar een toonaangevende naam in de industrie. Opgericht in 1847 door Werner von Siemens en Johann Georg Halske, heeft het bedrijf een rijke geschiedenis van innovatie en geavanceerde technologie. Siemens richtte zich aanvankelijk op telegrafie, maar sindsdien heeft het een breed scala aan industrieën omvat, waaronder energie, gezondheidszorg en infrastructuur. Op het gebied van huishoudelijke apparaten staat Siemens synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en stijl.
Siemens heeft consequent de grenzen van technologie en design verlegd, en hun huishoudelijke apparaten weerspiegelen deze toewijding aan uitmuntendheid. Met een rijke geschiedenis van innovatie en een focus op klanttevredenheid blijft Siemens een vertrouwde naam in huishoudens over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een wasmachine, koelkast of een ander huishoudelijk apparaat, Siemens biedt een scala aan opties om aan je behoeften te voldoen en een vleugje verfijning toe te voegen aan je huis.

Baanbrekende uitmuntendheid in huishoudelijke apparaten

Siemens wasmachines zijn de belichaming van efficiënte, hoogwaardige wasverzorging. Siemens biedt een waservaring die net zo slim is als effectief. Naadloos gecombineerd met was- en droogfuncties, bieden Siemens wasdrogers gemak en efficiëntie in één apparaat. Met een scala aan programma's voor verschillende soorten stoffen, temperatuurinstellingen en energiebesparende opties, zorgen ze ervoor dat je kleding niet alleen schoon is, maar ook klaar om te dragen zonder gedoe.
Siemens koelkasten zijn ontworpen om je eten langer vers te houden. Uitgerust met geavanceerde technologieën zoals hyper Fresh en no-frost, behouden ze de perfecte opslagcondities en voorkomen ze ijsvorming, waardoor je leven gemakkelijker wordt en je boodschappen langer meegaan. Siemens vriezers bieden voldoende opslagruimte en innovatieve functies zoals super Freeze, waarmee nieuwe items snel worden ingevroren en in optimale staat worden gehouden. Hun no-frost technologie voorkomt ijsvorming, zodat je je vriezer niet hoeft te ontdooien.
Siemens magnetrons zijn niet alleen bedoeld om eten op te warmen, maar ook om je culinaire ervaring te verbeteren. Met kookprogramma's, invertertechnologie en gebruikersvriendelijke bedieningselementen maken ze het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent. Siemens ovens zijn het hart van de keuken, met een breed scala aan kookmodi, geavanceerde braadfuncties en innovatieve bedieningssystemen. Of je nu bakt, grilt of roostert, Siemens ovens leveren nauwkeurige resultaten voor een culinair meesterwerk elke keer weer. Siemens koffiezetapparaten brengen de ervaring van een koffiebar naar je huis. Met barista-technologie voor perfecte crema, aanpasbare koffiesterkte en een verscheidenheid aan drankopties, kun je genieten van je favoriete kopje koffie zonder je keuken te verlaten.