up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Mountain rygsæk funktioner

Når det kommer til udendørsaktiviteter, er køb af en rygsæk et af de mest meningsfulde køb, du foretager. For at din rejse skal lykkes, er valget af en rygsæk afgørende. Fra småbørn til studerende, professionelle og sportsudøvere, rygsække er det bedste, der passer til alles behov.

Bjergrygsække af god kvalitet skal have polstrede skulderstropper, bredere på toppen og smallere under armene, masser af lommer og rum til opbevaring af genstande og udstyret med bryst , talje og sidestropper for at fordele vægten. Før du vælger en vandrerygsæk , er der nogle grundlæggende dele, som du skal tjekke, såsom polstrede justerbare stropper, vandflasker i siden, hovedlynlåsrum, ventilerende mesh, indre hovedrum, spænder, låse og front og sidelommer. Komfort er nøgleegenskaben ved en rygsæk.

En rygsæk af god kvalitet skal være behagelig at have med. Dernæst har størrelsen på rygsækken stor betydning. Vælg den perfekte størrelse på en rygsæk, der nemt kan passe til alle dine væsentlige ting. Før du vælger en rygsæk, skal du sørge for at tjekke dens materiale. Der er adskillige designs, farver og stilarter tilgængelige i trekkingrygsækken , der er designet til at passe til den enkeltes behov og præferencer. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa , er nogle af de bedste mærker, der fremstiller udendørs rygsæk af højeste kvalitet til sportsfolk og udendørsentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk