up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

Helly hansen Frakke Barents Bomber

plus
Helly hansen

Helly Hansen Frakke Barents Bomber

Produktbeskrivelse Helly hansen Frakke Barents Bomber

Det er den nye BARENTS BOMBER-jakke , designet til de kolde dage i byen, takket være sin Primaloft-isolering garanterer de maksimal beskyttelse mod vejret.

Lavet med HELLY TECH-stoffer, der giver større vandtætning, vindmodstand og høj åndbarhed, der holder dig tør og behagelig i meget længere tid.

Det har en justerbar hætte med detaljer i syntetisk pels, som du kan fjerne, når du vil. Dets hermetiske sømdesign vil lette fastholdelse af kropsvarme. For større komfort og funktionalitet implementerede dens producent forskellige lommer med lynlåse. Let elastiske manchetter. Et klassisk design i parka-stil gift med en bomberjakke-pasform og længde Fra vores Urban Explorer-kollektion kommer Barents Bomber. En kortere version af den klassiske parka med holdbart hovedstof, varm syntetisk isolering og masser af lommer, i en hoftelang design.


Funktioner:

Helly Tech® beskyttelsesstof
Vandtæt, vindtæt og åndbart stof
Fuldt søm forseglet
Life Pocket ™ bryst
Justerbar hætte
Freudenberg 100% genanvendelig blæsbar isolering
Hånd varmere lomme
Reflekterende fold op ved ærmet
Ribmanchet og fald
Falske pels omkring hætte


Specifikationer:

Skal: 100% polyamid
Skal 2: 66% polyamid, 34% polyester
For: 100% polyester
Foring 2: 100% polyamid
Isolering: 100% genanvendt polyester


Hos dressinn har vi kun høj kvalitets mode vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Helly hansen Frakke Barents Bomber? Er heldet med dig! Vi har dressinn i vores online Herretøj katalog og Frakker og parkacoats, vi tilbyder mode, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Helly hansen Frakke Barents Bomber

Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Sort
Funktioner
Reflekterende detaljer
Vandtæt
Termiske
Vindafvisende
Stretch
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up