up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Look
360

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

plus
Alpinestars

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Tuotekuvaus Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Runko- ja katutehokasjalkakisko, joka sisältää hiljattain suunnitellun yläosan joustavuutta varten, SMX 6 V2 on erinomaisen anatomisesti profiloidut, täynnä innovatiivisia ominaisuuksia ja uusimmat lisäykset Alpinestarsissa? Jalkineiden suunnittelu ja kehittäminen. Kaikki CE-sertifioidun SMX 6 V2: n komponentit on suunniteltu huolellisesti, jotta heidät saavat ratkaisevan suorituskyvyn reuna suojautumisinnovaatioiden, ergonomian ja mukavuuden ominaisuuksien muodossa.

Ominaisuudet:

Uudistetulla alustalevyllä on innovatiiviset etu-, taka- ja taka-vasikkivyöhykkeet, jotka takaavat paremman joustavuuden. Yläosa on valmistettu mikrokuitukankaasta kestävyyden ja kulutusta kestävän.

Ergonominen kestää etupyörän virtaviivaistamista, mikä mahdollistaa entistä paremman ohjauksen pyörän ohjaimille ja erinomaiselle, laaja-alaiselle jalkaprofiilille, sopivuudelle ja mukavuudelle.

Alpinestars? Innovatiivinen TPU sivusuuntainen nilkkasuojuksen suoja antaa biomekaanisen tuen lateraalisen vasikan / säärin ja nilkan väliin ja tarjoaa parempaa rakenteellista koskemattomuutta, suojaa iskuilta, toistuva kulutuskestävyys ja joustava tuki.

Tuuletusaukot kantapään laskuriin ja säärilevyyn sekä hengittävät verkko-osat (vain venttiiliversio) parantavat mukavuutta ja vähentävät väsymystä lyhyillä ja pitemmillä ajoilla.

Korkea moduuli TPU ruiskutettu säärisuoja, vasikkahylly, kantapään laskuri, vaihdepehmuste, nilkan hammaspyörä ja varvasliukusäädin helpottamaan iskunkestävyyttä ja kestävyyttä.

Kaksinkertainen nilkkasuojus medialevyllä, joka on kerrostettu yläosan yläpuolelle, tarjoaa suojaava teho avainalueella.

Integroitu, vaihdettava bi-injektoitu TPU-liukusäädin tarjoaa uuden helppokäyttöisen ruuvikiinnityskonseptin nopeampaan ja helpompaan vaihtoon.

Innovatiivinen kärki ja Achilles-harmonikka jousivyöhykkeen rakenne, joka takaa erinomaisen mukavuuden, laajennuksen, ohjauksen ja tuen.

Sisäinen pohjallinen, jossa varren vahvike, joka on integroitu tukialueen ja jalkaosan suojaamiseen.

Medialäpän avautumisen / sulkemisen järjestelmä sisältää joustavan vetoketjun, jossa on laaja tarrakiinnitys, joustavuutta ja turvallisuutta. Aukon aukko on suuri helpottamaan maahantuloa / poistumista.

Sisäinen toe box suojus on kerrostettu yläosassa, jotta se kestää kestävyyttä, parantaa tunnetta ja suorituskykyä.

Hengittävät tekstiilit sisätilavuudeltaan anti-liukuva mokkanahka vahvistus kantapäässä auttaa pitämään jalka asennossa ratsastettaessa.

Uusi, irrotettava anatominen tukipohja sisältää EVA ja Lycra suorituskyvyn, mukavuuden ja tuen ansiosta.

Alpinestars? Uusi ja ainutlaatuinen yhdistelmä kumipohja edistää parantunutta tuntumaa ja pitoa, veden leviämistä ja kestävyyttä.


Tunnetko jo kaikki Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2:n ominaisuudet? motardinn:ssa, valikoimme moottoripyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten kengättuotteita, tsekkaa koko Saappaat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Alpinestars, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien moottoripyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Saappaat
Suositeltava Käyttötarkoitus
Moottoripyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Super laatu

-

Ne ovat erittäin mukavia ja sopivat täsmälleen minkä tahansa muun kengän kokoon, erittäin hyvät materiaalit.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote, hyvä laatu, saapui ennustetussa ajassa.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Hyvä

-

Hyvä tuote, joka kannattaa suositella kaikille

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Vaadi kaksinkertainen lähetysmaksu

-

Rakas, minua veloitetaan jälleenlähetyskustannuksista, katso DHL pian, jotta tuotteeni saapuu tänään.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Se on todella hyvä tuote

-

Se on todella hyvä tuote.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Hyvä

-

Epätavallisen mukavat saappaat muodoltaan. Suosittelen sitä.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Erinomainen laatu

-

Olen käyttänyt niitä jo muutaman kuukauden ja ne ovat erittäin mukavat ja helppo puhdistaa. Hiukan tiukempi kuin RST samassa koossa. Suosittelen ehdottomasti.

Alpinestars Moottoripyörä Saappaat SMX 6 V2

Smx 6

-

Se oli erittäin hyödyllistä nopeaa vastausta ja luotettavaa toimitusta. Paljon kiitoksia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up