up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kypärät

Jet - Väri: Musta

()
load

Mikä on avoin kypärä?

Avoin kypärä

Avoimet kypärät antavat sinulle mahdollisuuden nauttia moottoripyöräilyn vapaudesta. Tämä kypärä tarjoaa paremman ilmavirran, mikä pitää kasvot ja pään rennommin kuumalla säällä. Avoimissa kypärissä on laajemmat visiirit, jotka toimivat sääsuojana, kun sitä tarvitset. Avoinnaamaiset kypärät tarjoavat autoilijalle huomattavan osan ilmanvaihdosta. Avoimet kypärät ovat myös kevyempiä kuin muut kypärät. Tämä kypärä voi auttaa hallitsemaan painetta niskaan ja hartioihin pitkien matkojen aikana, ja se on kohtuullinen hinta. Voit ostaa avoimen kypärän Shark , Schuberth , Sena tai Nexx .

Avoimen kypärän edut

Ilmanvaihto on yksi tärkeimmistä tarpeista moottoripyörällä ajettaessa. Avoin kypärä tarjoaa sopivan ilmanvaihdon ja pitää pään ja kasvot poissa hikoilusta. Se myös pitää sinut rentona ja viileänä kuuman ajon aikana ja estää kosteuden aiheuttamaa pään kutinaa.
Avokypärät on usein helpompi pukea ja riisua, mikä voi olla erityisen hyödyllistä ajajille, jotka nousevat usein moottoripyörilleen ja poistuvat siitä tai joutuvat riisumaan kypäränsä lyhyeksi ajaksi.
Avoimet kypärät voivat olla mukavampia motoajoille, jotka haluavat käyttää silmälaseja tai aurinkolaseja, koska temppeleissä ei ole esteitä.
Avokypärä voi olla vähemmän meluisa kuin koko kasvot peittävä kypärä, koska siinä ei ole kypärän kuorta, joka estää ulkoiset äänet, mikä voi tehdä ajokokemuksesta nautinnollisemman.
Kun käytät avointa kypärää, voit helposti kommunikoida ratsastuskumppaneiden kanssa. Avoin kypärä tarjoaa myös selkeän näkymän radalle, joten voit helposti nähdä radan ajon aikana myös epäselvällä säällä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje