up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L

plus
Saddlemen

Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L

Tuotekuvaus Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L

S2200E laajennettava Sissy -laukku.
Koko sopivasti melkein mitä tahansa matkaa varten, laajennettavissa kuljettamaan kaikki varusteet.
Täysin säädettävä sissy-baarijärjestelmä käynnistyy sekunnissa minkä tahansa kokoisen ja tyylisen nynny bar-tyynyn jälkeen, kun olet säätänyt sen koon mukaan, sinun ei koskaan tarvitse säätää sitä uudestaan.
Jäykkä rakenne pitää pussin muodon tyhjänä.
Yläkantokahva, reppuhihnat ja olkahihnat helpottavat pyöräilyn ajamista.
Lisäkapasiteettia varten toimitettu taitettava duffelipussi kiinnittyy S2200E: n ylimpiin tavarahihnoihin, joita voidaan käyttää myös takin, sateen, varusteiden jne. Sitomiseen.
Viisi säänkestävää ulkoista taskua.
Huippuluokan toimistojärjestäjä ja lukittava vetoketjullinen vetoketju.
Valmistettu UV-, veden- ja säänkestävästä 1200 denier SaddleTuff ™ -paneelista.
Mitat:
18´´ H x 15´´ L x 8´ D, laajenee 18½´ W, mitat ovat 2200 kuutiometriä.
Universaali istuvuus.


Ostaessasi Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L-tuotteeseesi, jonka olet ostanut motardinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, moottoripyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Saddlemen:n kokoelmaan ja täydentää moottoripyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Saddlemen S2200E Expandable Sissy Bar 36.1L

Valon asema
Taka
Väri
Musta
Tilavuus
31-40 L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up