Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skibriller og solbriller

Skibriller og solbriller

Finn et bredt utvalg av Skibriller og solbriller-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ansiktsmasker og briller

Merkevarer av Ansiktsmasker og briller

Tips for å velge briller for ski og snowboard

Tilbehør og reservedeler

Tilbehør og reservedeler er en viktig del av ski og snowboardutstyr. Tilbehøret og reservedelene inkluderer skibremser, snøstøvelinnleggssåler, kroker, kantingnagler, ankelbelegg og mange andre deler. Skibremser brukes til å kontrollere skiene dine etter avgang slik at du raskt kan stabilisere dem. Støvlettinnleggssåler er deler av stoffet som legges i støvlene dine for ekstra bekvemmelighet, varme og en mer passende passform. De skrånende naglene lar skiløperen justere støvelgeometrien til en distinkt benstruktur. Ankelputer er plassert under hælene i støvlene for å lette komforten under skikjøring. Reservedelene brukes til å erstatte de skadede delene av skiutstyret ditt.

Ski briller

Skibriller er en viktig del av skisettet. De beskytter øynene dine mot elementene, som snø, bris og skadelige UV stråler, samtidig som de forbedrer synet ditt slik at du får et glimt av klippen så godt som mulig. Skibriller er avgjørende for ski eller snowboardturer fordi disse brillene hjelper til med å dekke øynene dine fra snøen og skaden. Disse sportene avslører øynene dine for forlengede spenn med ekstrem vind og strålende sollys. I motsetning til solbriller beskytter skibriller øynene dine mot den kalde vinden, og mange skibriller kommer med linser som stopper UV lys. Du kan kjøpe de beste skibrillene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , og Superdry .

Solbriller

Solbriller er utmerket for sport. Solbrillene egner seg om vinteren og sommeren når skidagene spores opp av tiden rundt elver og bekker. Med solbrillene med 590 polariserte glasslinser er den synlige gjennomsiktigheten bemerkelsesverdig, noe som gjør dem fantastiske for ski, fiske og snowboard. Skyggefulle linser, som grå, svakt brune eller svarte, er best egnet for solrike, lyse situasjoner. Den rosa, oransje eller blå linsen er montert for dager hvor det er utilstrekkelig sikt. Gule solbriller er utrolig nyttige for dybdesyn, noe som gjør forskjellige bakker mer behagelige å bestemme. Solbriller er en av de avgjørende komponentene for ski og snowboard.