up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Skibriller og solbriller

Skibriller og solbriller

Find et bredt udvalg af Skibriller og solbriller-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Masker og Beskyttelsesbriller

Mærker for Masker og Beskyttelsesbriller

Tips til at vælge beskyttelsesbriller til skiløb og snowboarding

Tilbehør og reservedele

Tilbehør og reservedele er en vigtig del af ski og snowboardudstyr. Tilbehøret og reservedelene omfatter skibremser, snestøvle indlægssåler, kroge, skrånitter, ankelpuder og mange andre dele. Skibremser bruges til at styre dine ski efter afgang, så du kan stabilisere dem hurtigt. Støvleindlægssåler er dele af stof, der lægges i dine støvler for ekstra bekvemmelighed, varme og en mere passende pasform. De skrånitter giver skiløberen mulighed for at justere støvlens geometri til en tydelig benstruktur. Ankelpuder er placeret under hælene i støvlerne for at lette din komfort under skiløb. Reservedelene bruges til at erstatte de beskadigede dele af dit skiudstyr.

Skibriller

Skibriller er en væsentlig del af skisættet. De beskytter dine øjne mod elementerne, såsom sne, brise og skadelige UV stråler, mens de forbedrer dit syn, så du får et glimt af klippen så godt som muligt. Skibriller er afgørende for ski eller snowboardture, fordi disse briller hjælper med at dække dine øjne mod sneen og skader. Disse sportsgrene afslører dine øjne for forlængede spændvidder af ekstrem vind og strålende sollys. I modsætning til solbriller beskytter skibriller dine øjne mod den kolde vind, og mange skibriller ankommer med linser, der stopper UV lys. Du kan købe de bedste skibriller fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , og Superdry .

Solbriller

Solbriller er fremragende til sport. Solbrillerne er velegnede om vinteren og sommeren, når skidagene er sporet op af tiden omkring floder og vandløb. Med solbrillerne med 590 polariserede glaslinser er den synlige gennemsigtighed bemærkelsesværdig, hvilket gør dem fantastiske til skiløb, fiskeri og snowboarding. Skyggefulde linser, såsom grå, dæmpet brune eller sorte, er bedst egnede til solrige, lyse situationer. Den lyserøde, orange eller blå linse er monteret til dage, hvor der er utilstrækkelig udsyn. Ravfarvede solbriller er utroligt nyttige til dybdesyn, hvilket gør forskellige skråninger mere behagelige at bestemme. Solbriller er en af de afgørende komponenter til skiløb og snowboarding.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk