up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Glasögon och Solglasögon skidor

Glasögon och Solglasögon skidor

Hitta ett brett utbud av Glasögon och Solglasögon-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Glasögon och Solglasögon

Märken i Glasögon och Solglasögon

Tips för att välja glasögon för skidåkning och snowboard

Tillbehör och reservdelar

Tillbehör och reservdelar är en viktig del av skid och snowboardutrustning. Tillbehören och reservdelarna inkluderar skidbromsar, innersulor för snöpjäxor, krokar, lutande nitar, ankelkuddar och många andra delar. Skidbromsar används för att kontrollera dina skidor efter avresa så att du snabbt kan stabilisera dem. Stövelsulor är delar av tyg som sätts i dina stövlar för extra bekvämlighet, värme och en mer passform. De lutande nitarna tillåter skidåkaren att justera pjäxans geometri till en distinkt benstruktur. Ankelkuddar är placerade under hälarna i pjäxorna för att underlätta din komfort under skidåkning. Reservdelarna används för att ersätta de skadade delarna av din skidutrustning.

Skidglasögon

Skidglasögon är en viktig komponent i skidsetet. De skyddar dina ögon från väder och vind, som snö, bris och skadliga UV strålar, samtidigt som de förbättrar din syn så att du får en glimt av klippan så bra som möjligt. Skidglasögon är avgörande för skid eller snowboardturer eftersom dessa glasögon hjälper till att täcka dina ögon från snön och skador. Dessa sporter avslöjar dina ögon för förlängda spann av extrem vind och strålande solljus. Till skillnad från solglasögon skyddar skidglasögon dina ögon mot den kalla vinden och många skidglasögon kommer med linser som stoppar UV ljus. Du kan köpa de bästa skidglasögonen från Salomon , Atomic , Rossignol , Head och Superdry .

Solglasögon

Solglasögon är utmärkta för sport. Solglasögonen är lämpliga på vintern och sommaren när skiddagarna spåras upp av tiden runt floder och bäckar. Med solglasögonen med 590 polariserade glaslinser är den synliga transparensen anmärkningsvärd, vilket gör dem fantastiska för skidåkning, fiske och snowboard. Skuggiga linser, som grå, mörkbruna eller svarta, är bäst lämpade för soliga, ljusa situationer. Den rosa, orange eller blå linsen är monterad för dagar där det är otillräcklig sikt. Bärnstensfärgade solglasögon är otroligt användbara för djupseende, vilket gör olika backar mer bekväma att bestämma. Solglasögon är en av de avgörande komponenterna för skidåkning och snowboard.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga