Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Montura

Information för Montura
Montura är ett välrenommerat italienskt märke som smidigt förenar äventyr i det fria med oöverträffad komfort. Grundat med en passion för att leverera högpresterande kläder och utrustning har Montura varit ledande inom utomhuskläder-industrin sedan starten. Med ett engagemang för innovation och kvalitet har märket skapat en nisch för sig själv, som riktar sig till individer som söker både funktion och stil i sina utomhusaktiviteter. Montura tillgodoser den moderna människans äventyrliga anda utan att kompromissa med stilen.
Monturas resa från början till dess nuvarande framträdande har präglats av en outtröttlig strävan att leverera exceptionella utomhuskläder och utrustning. Med fokus på innovation, kvalitet och stil fortsätter Montura att vara ett utmärkt val för dem som kräver det yttersta från sina utomhusupplevelser. Oavsett om man åker skidor ner i pudersnö eller ger sig ut på en utmanande vandring, ger Montura individer möjligheten att utforska världen medan de känner sig både bekväma och säkra. Monturas engagemang för att erbjuda en heltäckande utomhusupplevelse är uppenbart i deras utbud av skidutrustning.

Montura är där äventyret möter komforten

Montura skikläder utgör den perfekta sammansmältningen av teknisk expertis och modern design. Skapade för att klara de strängaste alpinmiljöerna, erbjuder Montura skikläder oöverträffad skydd och rörelsefrihet. Från isolerade skjackor som skyddar mot bitande kyla till fukttransporterande baslager som säkerställer komfort, är Monturas skikläderslinje ett vittnesbörd om deras engagemang för att leverera toppklassig prestanda på backarna. Montura herrkläder visar upp en samling där form möter funktion. Monturas herrkläder utstrålar självförtroende och pålitlighet. Montura damkläder smälter smidigt in elegans med hållbarhet, för att möta kraven hos den moderna utomhusentusiasten. Montura damkläder-linjen ger kvinnor möjligheten att erövra nya horisonter med stil.
Den Montura skidjackan är ett uttryck för teknisk skicklighet och estetisk tilltal. Designad för att trotsa isande vindar och tunga snöfall, har dessa jackor avancerade isolering- och vattentäthetsteknologier som säkerställer värme och torrhet i de mest utmanande skimiljöerna. Med uppmärksamhet på detalj i varje söm är Montura skidjackor en pålitlig följeslagare för alpina äventyrare. Montura skidbyxor sammanför hållbarhet med flexibilitet, vilket gör dem till en essentiell del av varje skidåkares garderob. Utformade för att ge obegränsad rörelsefrihet och skydd mot elementen, står Montura skidbyxor upp mot de hårda miljöerna på bergen medan de behåller ett slätt och modern utseende. Från högpresterande glasögon som förbättrar synförmågan i olika ljusförhållanden till ergonomiska ryggsäckar designade för att bära nödvändig utrustning bekvämt, kompletterar Montura skidutrustning deras klädlinje, för att säkerställa att äventyrare är väl förberedda för sina resor.