up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sena

Sena

Categorieën

Alles ( Sena )

Over Sena

Passie voor avontuur. Obsessie voor perfectie.
Bij Sena zijn we allemaal motorrijders en technologieliefhebbers, inclusief onze CEO. Dus als we nieuwe producten ontwikkelen, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de definitieve versie alles is waarvan we dromen dat het zou kunnen zijn... en alles wat onze klanten ervan verwachten. Deze passie resulteert in een uitgebreide catalogus van producten met specifieke kenmerken voor talloze toepassingen.
Onderweg hoopt SENA vooropgezette paradigma's te doorbreken en conventionele beperkingen uit te dagen, vooral wanneer ze vergezeld gaan van het woord ´´kan niet´´. Het geweldige team van SENA zorgt er altijd voor dat al zijn producten gelijke tred kunnen houden met zijn ontembare gevoel voor avontuur en geschikt zijn om de dromen van zijn klanten te vervullen.
Dat is Sena. Het is vanaf ons begin in 1998 in Korea tot op de dag van vandaag op ons hoofdkantoor in Californië. Onze passie voor avontuur en onze obsessie voor perfectie hebben ertoe geleid dat we een wereldleider zijn geworden in technologie die wordt toegepast op al onze ergonomische en prestatiegerichte apparaten.
We hopen dat deze liefde voor motorrijden zich vertaalt in onze producten om onze klanten te inspireren om de beperkingen van hun gewone routines uit te dagen en hun eigen levenslange avonturen na te streven.
Sena. Het avontuur bevorderen.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden