up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sena

Sena

Kategorier

Allt ( Sena )

Märkesinformation för Sena

Passion för äventyr. Besatthet för perfektion.
På Sena är vi alla motorcyklister och teknikentusiaster, inklusive vår VD. Så när vi utvecklar nya produkter går vi långt för att se till att den slutliga versionen är allt vi drömmer om att den kan vara... och allt våra kunder förväntar sig att den ska vara. Denna passion resulterar i en omfattande katalog av produkter med specifika egenskaper för en myriad av användningsområden.
Längs vägen hoppas SENA kunna krossa förutfattade paradigm och utmana konventionella begränsningar, särskilt när de åtföljs av ordet "kan inte". Det fantastiska teamet på SENA ser alltid till att alla dess produkter kan hålla jämna steg med dess okuvliga känsla av äventyr och är lämpliga att uppfylla sina kunders drömmar.
Det är Sena. Det har varit från vår början 1998 i Korea till idag vid vårt huvudkontor i Kalifornien. Vår passion för äventyr och vår besatthet av perfektion har lett oss till att bli världsledande inom teknik som tillämpas på alla våra ergonomiska och prestationsdrivna enheter.
Vi hoppas att denna kärlek till motorcykling omsätts i våra produkter för att inspirera våra kunder att utmana gränserna för sina vanliga rutiner och utöva sina egna livslånga äventyr.
Sena. Flytta äventyret framåt.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga