up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sena

Sena

KAIKKI ( Sena )

Noin Sena

Intohimo seikkailuun. Pakkomielle täydellisyyteen.
Senassa olemme kaikki moottoripyöräilijöitä ja teknologian harrastajia, myös toimitusjohtajamme. Joten kun kehitämme uusia tuotteita, teemme kaikkemme varmistaaksemme, että lopullinen versio on kaikkea sitä mitä unelmoimme siitä... ja mitä asiakkaamme odottavat sen olevan. Tämä intohimo johtaa laajaan tuoteluetteloon, jossa on erityisiä ominaisuuksia lukemattomiin käyttötarkoituksiin.
Matkan varrella SENA toivoo rikkovansa ennakkokäsityksiä ja haastavansa perinteiset rajoitukset, varsinkin kun niihin liittyy sana "ei voi". SENA:n loistava tiimi varmistaa aina, että kaikki sen tuotteet pysyvät sen lannistumattoman seikkailun tahdissa ja sopivat täyttämään asiakkaidensa unelmia.
Se on Sena. Se on ollut alustamme vuonna 1998 Koreassa nykypäivään Kalifornian pääkonttorissamme. Intohimomme seikkailuihin ja pakkomiellemme täydellisyyteen ovat johtaneet meistä maailman johtavaksi teknologiaan, jota sovelletaan kaikkiin ergonomisiin ja suorituskykyyn perustuviin laitteisiin.
Toivomme, että tämä rakkaus moottoripyöräilyyn näkyy tuotteissamme ja inspiroi asiakkaitamme haastamaan arkipäivän rajoja ja jatkamaan omia elinikäisiä seikkailujaan.
Sena. Seikkailu etenee.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje