up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sena

Sena

Afdelinger

Alle ( Sena )

Om Sena

Passion for eventyr. Besættelse af perfektion.
Hos Sena er vi alle motorcyklister og teknologientusiaster, inklusive vores administrerende direktør. Så når vi udvikler nye produkter, går vi meget langt for at sikre, at den endelige version er alt, hvad vi drømmer om, den kunne være... og alt, hvad vores kunder forventer, at den skal være. Denne passion resulterer i et omfattende produktkatalog med specifikke funktioner til et utal af anvendelser.
Undervejs håber SENA at knuse forudfattede paradigmer og udfordre konventionelle begrænsninger, især når de ledsages af ordet ''kan ikke''. Det fantastiske team hos SENA sørger altid for, at alle dets produkter kan holde trit med dets ukuelige sans for eventyr og er egnede til at opfylde sine kunders drømme.
Det er Sena. Det har været fra vores begyndelse i 1998 i Korea til i dag i vores hovedkvarter i Californien. Vores passion for eventyr og vores besættelse af perfektion har ført til, at vi er blevet verdensledende inden for teknologi, der anvendes til alle vores ergonomiske og præstationsdrevne enheder.
Vi håber, at denne kærlighed til motorcykler udmønter sig i vores produkter for at inspirere vores kunder til at udfordre grænserne for deres almindelige rutiner og forfølge deres egne livslange eventyr.
Sena. Fremme eventyret.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk