Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Smith

Noin Smith
Smith on ykkösnimi lumilautailutarvikkeiden valtakunnassa, jota ylistetään sen armottomasta sitoutumisesta tarjoamaan lautailijoille huippuluokan varusteita, jotka parantavat heidän vuoristoretkiään. Rikkaan historian takaa löytyvän Smithin osoitettua tunnettuutensa luotettavana organisaationa lumilautailuyhteisössä. Smithin lautailutarvikkeet sisältävät laajan valikoiman tuotteita, jotka on kehitetty vastaamaan lautailijoiden erityistarpeisiin. Heidän silmälasinsa ovat kuuluisia leikkauksenkärkiteknologiastaan, joka tarjoaa kristallinkirkkaan näkyvyyden ja turvallisuuden ankarissa sääolosuhteissa. Olipa sitten suuntanaan pehmeät rinteet tai pimeässä navigointi, Smithin silmälasit tarjoavat parhaan näkyvyyden. Niille, joille on tärkeää yhdistää muoti ja toiminnallisuus.
Smithin sitoumus luovaan lisääntyy heidän tarvikkeisiinsa, ja nämä tuotteet on suunniteltu lautailijoille, tarjoten lämpöä, mukavuutta ja kestävyyttä pidemmille vuoristoretkille. Smithin erottava tekijä on sen sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin valmistustekniikoihin. Merkki etsii aktiivisesti ekologisia kankaita ja tuotantoprosesseja, joilla vähennetään ympäristölle aiheutuvaa vaikutusta, heijastamaan huolellisten lautailijoiden arvoja. Yhteenvetona, Smith on lautailijoiden ensisijainen valinta, kun he haluavat parasta toiminnallisuudessa, tyylissä ja ympäristöystävällisyydessä.

Smithin lautailukokoelma, lumilautasilmälasit ja kypärät

Smithin lumilautasilmälasit ovat lumilajien yhteisössä tunnettuja laadustaan, luovasta teknologiastaan ja tyylikkäästä rakenteestaan. Tärkeänä osana varusteita lautailijoille ja lumilautailijoille, Smithin silmälasit ovat saavuttaneet vankan arvon eri sääolosuhteissa suoritettavassa suorituskyvyssä. Smithin kypärät ovat muotoiltuja käyttäen teräväpiirtoista iskunkestävyysteknologiaa, mukaan lukien MIPS ja Koroyd®-materiaali. Nämä ominaisuudet auttavat vähentämään pyörimisvoimia iskujen aikana ja parantamaan pään yleistä turvallisuutta. Heidän kypäränsä ovat pehmeillä täyteillä henkilökohtaisen ja lujitteisen istuvuuden takaamiseksi.
Smithin alppilumilautailu tarjoaa laajan valikoiman varusteita ja tarvikkeita, jotka yhdistävät suojan, suorituskyvyn ja tyylin. Heidän sitoutumisensa luovaan ja kestävään kehitykseen jatkuu tekemällä heistä parhaan valinnan maailmanlaajuisesti lautailijoille. Smithin lumilauta on erikoistunut käytettäväksi lumilautailuun. Se on tasainen, pitkä laudan, joka on yleensä valmistettu eri materiaaleista, kuten metallista, puusta, fiberglasista tai yhdistetyistä materiaaleista. Lumilaudat on muotoiltu siten, että ne ovat sivuttain ja liukuvat lumen peittämien rinteiden tai maaston läpi. Smithin lumilautakypärät priorisoivat suojan ja mukavuuden. Niissä on yleensä teräväpiirtoista iskunkestävyysteknologiaa, joka vähentää päävamman mahdollisuutta putoamisen tai törmäyksen aikana. Muokattavat ilmastointijärjestelmät auttavat säätelemään lämpötilaa ja pitämään ratsastajat mukavina. Smith tarjoaa laajan valikoiman kypärätyyppejä ja -muotoja erilaisten mieltymysten tyydyttämiseksi.