up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Smith

Smith

Avdelinger

Snowboards

Vernebriller og Solbriller

Allt ( Smith )

Om Smith

Smith er en ledende merkevare innen skisportutstyr, og er kjent for sin uforbeholdne forpliktelse til å levere skiløpere med toppsporutstyr som forbedrer deres opplevelser på fjellet. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår, har Smith sterkt bevist seg som et pålitelig navn innen skisamfunnet.
Smiths skiutstyr består av et bredt spekter av produkter som er utviklet for å imøtekomme de unike behovene til skiløpere. Deres briller er berømte for sin innovative linse teknologi, som gir krystallklar syn og sikkerhet i ekstreme værsituasjoner. Uansett om du begir deg ut på pulverfulle nedoverbakker eller navigerer gjennom lavlysforhold, gir Smiths briller et utmerket syn. For de som ønsker å oppnå den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet.
Smiths lidenskap for opprettelse strekker seg til sin linje av tilbehør, og disse produktene er skapt med skiløpere i tankene, som gir varme, bekvemmelighet og holdbarhet for lange dager på fjellet. Hva som skiller Smith fra andre er deres dedikasjon til bærekraft og miljøvennlige produksjonsteknikker. Merket søker aktivt etter miljøvennlige stoffer og produksjonsprosesser for å minimere sin innvirkning på det ville miljøet, som reflekterer verdiene til bevisste skiløpere. Fullstendig sett er Smith det første valget for skiløpere som krever det beste på funksjonalitet, tone og miljøbevissthet.

Smiths kolleksjon av snowboards, skibriller og hjelmer

Smith ski goggles er kjent i vintersportssamfunnet for sin utmerkede kvalitet, kreative teknologi og stilig struktur. Som en viktig del av utstyret for snowboardere og skiløpere, har Smith briller fått solid betydning for sin ytelse i forskjellige værsituasjoner.
Smith hjelmer er laget med innovativ støtsikkerhetsteknologi, inkludert MIPS og Koroyd®-materiale. Disse egenskapene bidrar til å redusere rotasjonskrefter under slag og forbedre den generelle hodesikkerheten. Deres hjelmer har mykt puter for en personlig og sikker passform. Smith alpine skiing tilbyr et bredt utvalg av utstyr og utstyr som inkluderer beskyttelse, ytelse og stil. Deres lidenskap for opprettelse og bærekraft fortsetter å gjøre dem til det beste valget blant skiløpere over hele verden.
Smith snowboard er spesialisert for bruk i snowboardaktiviteter. Det er en flat, langbrett vanligvis konstruert av forskjellige materialer som metall, tre, fiberglass eller blandede materialer. Snowboards er laget for at ryttere skal stå sidestilt og kjøre ned snødekte hellinger eller terreng.
Smith snowboardhjelmer prioriterer beskyttelse og komfort. De inneholder ofte innovativ støtsikkerhetsteknologi for å redusere risikoen for hodeskade ved fall eller kollisjoner. Tilpassbare ventilasjonssystemer bidrar til å kontrollere temperaturen og holde rytterne komfortable. Smith tilbyr et bredt utvalg av hjelmetyper og design for å møte ulike valg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk