up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kaupunkiliikkuminen

Kaupunkiliikkuminen

Löydä laaja valikoima tuotteita Kaupunkiliikkuminen tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kaupunkiliikkuminen

n merkit Kaupunkiliikkuminen

Mitä valita Hoverboardin ja Segwayn välillä?

Kannet

Suojukset ovat järkevä ja riittävä tapa suojella pyörääsi auringonvalolta ja vesihaitalta, samalla kun se pitää pyöräsi siistinä ja puhtaana naarmuista ja arpeista. Se myös pitää pyöräsi piilossa varkailta ja tarjoaa tehokkaan psykologisen suojan.

Sähköpyörät

Sähköpyörät ovat moottoroituja polkupyöriä, joissa on sisäänrakennettu sähkömoottori, jota käytetään auttamaan työntövoimaa. Lukuisia eri E pyörät ovat tunnettuja ympäri maailmaa, mutta ne yleensä pudottaa kahteen päätyyppiin: pyöriä että tuki ratsastajat polkimen tehon ja pyörät, jotka auttavat kuristin, johon kuuluu mopo tyyliin järjestelmään. Voit ostaa sähköpyöriä kaupoista Xiaomi , Cecotec , PNI , Denver , KSIX , Quick Media Electronic , Segway .

Sähköskootterit

Sähköskootterit ovat seisovia skoottereita, joita pyörittää sähkömoottori. Sähköpotkulaudat luokitellaan mikroliikkuvuuden tilaksi, ja niissä on yleensä suuri kansi keskellä, jolla ajaja seisoo. Ensimmäisen sähköskootterin valmisti Autoped start vuonna 1915.

Hoverboardit

Hoverboardit ovat itsetasapainottuva yksityiskuljetus, jossa on kaksi sähköpyörää, jotka on kiinnitetty pariin verbaaliseen puskuriin, joille ratsastaja asettaa jalkansa. Kuljettaja säätelee nopeutta ja liikettä kääntämällä puskureita.

Segways

Segwayt ovat Dean Kamenin luoma kaksipyöräinen, itse tasapainottuva henkilöauto, joka tuli markkinoille vuonna 2001. Segwayt ovat sähköajoneuvoja, joita käytetään sopivana välineenä matkustamiseen kaupungeissa ja kylissä. Segwayt pysyvät pystyssä gyroskooppien ansiosta ja ajavat ratsastajan kallistustavan mukaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje