up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fujifilm

Fujifilm

Alle ( Fujifilm )

Om Fujifilm

Fujifilm er en global leder inden for billed- og informations-teknologi, og har siden sin oprettelse været synonymt med innovation og kvalitet inden for fotografering. Firmaet blev etableret i 1934 som Fuji Foto Film Co., Ltd. i Tokyo, Japan, og kastede sig ud i en rejse for at revolutionere visuel kultur. Fujifilm har udviklet sig gennem årtierne og diversificeret sine tilbud fra traditionelle film- og fotoprodukter til avancerede digitale billedløsninger, medicinske systemer og meget mere. Fujifilm's engagement i forskning og udvikling har drevet dens succes og sikret, at den forbliver foran kurven i et stadig skiftende teknologisk landskab. Firmaets ikoniske logo, der forestiller Mt. Fuji, afspejler dens ihærdighed for at nå nye højder inden for billedfremstilling. Fujifilm fortsætter med at skabe måder, vi fanger og nyder øjeblikke på, og kombinerer en rig historie med en udholdenhed til innovation, der driver mærket ind i fremtiden for billedteknologi.

Indfangning af øjeblikke og skabelse af minder

Fujifilm's kameraudvalg er et vidnesbyrd om dens jagt efter fotografisk perfektion. Fra kompakte point-and-shoot-modeller til avancerede mirrorless systemer kombinerer Fujifilm-kameraer et elegant design med kraftfulde funktioner. Fujifilm-kameraer giver fotografer på alle niveauer mulighed for at fange øjeblikke med præcision og klarhed. Den Fujifilm instant camera, der er eksemplificeret af Instax-serien, bringer nostalgi ind i den digitale tidsalder. Disse kameraer tilbyder øjeblikkelig tilfredsstillelse ved at producere tangibelt, kreditkortstørrelse prints på sekunder. Fujifilm's øjeblikkelige kameraer giver en unik og spontan måde at bevare minder på. Fujifilm forstår, at beskyttelse af dit kamera er lige så vigtigt som at fange øjeblikke. Mærket tilbyder et udvalg af stilfulde og funktionelle Fujifilm kameratasker, der er designet til at beskytte dit udstyr og samtidig tilføje et strejf af elegance. Disse tasker afspejler Fujifilm's dedikation til både form og funktion. Fujifilm-objektiver er fremstillet med præcision, og leverer enestående optisk ydeevne. Fujifilm's omfattende objektivlinje imødekommer mange fotografiske stilarter, sikrer, at hvert skud er et mesterværk.
Den Fujifilm Instax Square film er tilpasset deres firkantede øjeblikkelige kameraer. Dette film ikke kun optager levende farver og skarpe detaljer, men tilføjer også en kreativ kant til dine øjeblikkelige prints med sin unikke firkantede form, hvilket giver mere kunstnerisk kompositioner. Kompakt og charmerende er Fujifilm Mini Instax-serien designet til dem, der ønsker øjeblikkelige prints på farten. Disse kameraer producerer kreditkortstørrelse fotos, hvilket gør dem perfekte til spontane skud og sociale sammenkomster.
Mærket forlænger glæden ved øjeblikkelig fotografering med den Fujifilm Instax Mini Book. Dette kreative tilbehør giver dig mulighed for at sammensætte og vise dine Instax Mini-prints i en stilfuld og bærbar bogformat, der gør dine minder til en tangibel minde.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk