up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fujifilm

Fujifilm

KAIKKI ( Fujifilm )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Fujifilm

Fujifilm on maailmanlaajuinen johtaja kuvaamisen ja informaatioteknologian alalla, joka on ollut synonyymi innovaatioille ja laadulle valokuvaamisen maailmassa sen alkuperästä lähtien. Perustettu vuonna 1934 nimellä Fuji Photo Film Co., Ltd., Tokiossa Japanissa, yritys lähti matkaan revolutinoimaan visuaalista kulttuuria. Fujifilm on kehittynyt vuosien varrella, monipuolistamalla tarjontaansa perinteisistä elokuva- ja valokuvatuotteista aina ajanmukaisiin digitaaliseen kuvaustekniikkaan, lääketieteellisiin järjestelmiin ja muuhun. Fujifilmin sitoutuminen tutkimukseen ja kehitykseen on ruokkinut sen menestystä, varmistaen, että se pysyy aallonharjalla muuttuvassa teknologiamaailmassa. Yrityksen ikoninen logo, jossa esiintyy Mt. Fuji, heijastaa sen sitoutumista saavuttaakseen uusia korkeuksia kuvankäsittelyn taidossa. Fujifilm jatkaa edelleen muodostamista tapaa, jolla tallennamme ja arvostamme hetkiä, yhdistämällä rikkaan historian sitoutumiseen innovaatioon, joka vie brändin tulevaisuuden kuvankäsittelytekniikkaan.
Hetkien ikuistamista ja muistojen luomista

Fujifilmin kameravalikoima on todiste sen tavoitteesta saavuttaa valokuvaus täydellisyyttä. Kompakteista point-and-shoot -malleista aina edistyneisiin peilittömiin järjestelmiin, Fujifilm-kamerat yhdistävät hienostuneen suunnittelun voimakkaisiin ominaisuuksiin. Fujifilm-kamerat mahdollistavat kaikentasoisille valokuvaajille hetkien ikuistamisen tarkasti ja selkeästi. Fujifilm-välittömän kameran, esimerkkinä Instax-sarja, tuo nostalgian digitaaliseen aikaan. Nämä kamerat tarjoavat välittömän tyydytyksen tuottamalla konkreettisia, korttikokoisten tulosteita sekunteihin. Fujifilmin välitön kamera tarjoaa ainutlaatuisen ja spontaanin tavan säilyttää muistoja. Fujifilm ymmärtää, että kameran suojeleminen on yhtä tärkeää kuin hetkien ikuistaminen. Brändi tarjoaa valikoiman tyylikkäitä ja toiminnallisia Fujifilm-kameratyynyjä, jotka suojaavat laitteesi lisäten samalla säväystä. Nämä kotelot heijastavat Fujifilmin sitoutumista sekä muotoiluun että toimintaan. Fujifilmin laajan linssivalikoiman tarjoaa erilaisia ​​valokuvaus tyylejä, varmistaen, että jokainen kuva on taiteellinen mestariteos. Fujifilm Instax Square -elokuva on suunniteltu heidän neliömuotoisen välittömän kameransa käyttöön. Tämä elokuva ei vain ikuista eloisa väri ja terävät yksityiskohdat, vaan myös lisää luovan reunan välittömiin tulosteisiin sen ainutlaatuisen neliömuotoisen muodon ansiosta, joka mahdollistaa enemmän taiteellisia kompositioita. Kompakti ja viehättävä, Fujifilm-Mini Instax-sarja on suunniteltu niille, jotka haluavat välittömiä tulosteita liikkeellä. Nämä kamerat tuottavat korttikokoiseen kuviin, mikä tekee niistä täydellisiä spontaaneihin otoksiin ja sosiaalisiin kokoontumisiin. Brändi laajentaa välittömän valokuvaamisen iloa Fujifilm Instax Mini Book-tarvikkeella. Tämä luova lisävaruste mahdollistaa Instax Mini -tulosteiden kokoamisen ja näyttämisen tyylikkäässä ja kannettavassa kirjaformaatissa, muuttamalla muistosi konkreettiseksi säilytystarvikkeeksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje