up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Fujifilm

Fujifilm

Alles ( Fujifilm )

Over Fujifilm

Fujifilm is een wereldwijde leider op het gebied van beeldvorming en informatietechnologie en staat al decennialang synoniem voor innovatie en kwaliteit binnen de wereld van de fotografie. In 1934 opgericht als Fuji Photo Film Co., Ltd. in Tokyo, Japan, begon het bedrijf aan een reis om visuele cultuur te revolutioneren. Fujifilm is over de decennia geëvolueerd, de aanbiedingen diversifiërend van traditionele film- en fotografieproducten naar geavanceerde digitale beeldoplossingen, medische systemen en meer. Fujifilm´s toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft haar succes gevoed, waardoor het bedrijf steeds vooruit blijft lopen in een veranderende technologische landschap. Het iconische logo van het merk, met de Mt. Fuji, weerspiegelt de toewijding aan het bereiken van nieuwe hoogten in beeldkwaliteit. Fujifilm blijft de manier waarop we momenten vastleggen en koesteren vormen, door een rijke geschiedenis te combineren met een toewijding aan innovatie die het merk naar de toekomst van beeldtechnologie leidt.

Momenten vastleggen en herinneringen creëren

Fujifilm's camera-lijn is een getuige van haar zoektocht naar fotografische perfectie. Van compacte point-and-shoot-modellen tot geavanceerde spiegelloze systemen, Fujifilm-camera's combineren een slanke vormgeving met krachtige functies. Fujifilm camera's geven fotografen op alle niveaus de mogelijkheid om momenten met precisie en helderheid vast te leggen. De Fujifilm instantcamera, geïllustreerd door de Instax-serie, brengt nostalgie naar de digitale leeftijd. Deze camera's bieden onmiddellijke bevrediging door op creditcardformaat afgedrukte afdrukken binnen enkele seconden te produceren. Fujifilm's instantcamera's bieden een unieke en spontane manier om herinneringen te bewaren. Fujifilm begrijpt dat het beschermen van je camera net zo belangrijk is als het vastleggen van momenten. Het merk biedt een reeks stijlvolle en functionele Fujifilm camera-hoesjes, ontworpen om uw apparatuur te beschermen en tegelijkertijd een vleugje flair toe te voegen. Deze cases weerspiegelen Fujifilm's toewijding aan zowel vorm als functie. Fujifilm lenzen zijn met precisie gecreëerd, waardoor een uitzonderlijke optische prestatie wordt geleverd. Fujifilm's uitgebreide lenslijn is afgestemd op diverse fotografische stijlen, zodat elke foto een meesterwerk wordt.
Het Fujifilm Instax Square film is afgestemd op hun vierkante instantcamera's. Dit filmtype vangt niet alleen levendige kleuren en scherpe details op, maar voegt ook een creatieve rand toe aan uw instantprints met zijn unieke vierkante vorm, waardoor meer artistieke samenstellingen mogelijk zijn. Compacter en charmant, is de Fujifilm Mini Instax-serie ontworpen voor degenen die instantprints on the go willen. Deze camera's produceren foto's op creditcardformaat, wat perfect is voor spontane snapshots en sociale bijeenkomsten.
Het merk breidt het plezier van instantfotografie uit met de Fujifilm Instax Mini Book. Deze creatieve accessoire stelt u in staat om uw Instax Mini-afdrukken in een stijlvol en draagbaar boekformaat te verzamelen en weer te geven, waardoor uw herinneringen een tastbare herinnering worden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden