up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Gaming

Gamepads-Joysticks

()
load

Hvordan vælger man en god spilcontroller til din pc?

Afhængigt af dit budget og personlige præferencer tilbyder forskellige controllere forskellige niveauer af spiloplevelse. Du kan finde et stort udvalg af konsolcontrollere, der er tilgængelige på markedet, og bruge dem til enhver af vores spilleenheder som PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series S/X, Xbox One og PC.
En gamepad eller joystick controller er en nyttig gadget, uden hvilken du simpelthen ikke kan nyde videospil. Controllere er ideelle til at spille spil såsom kamp, simulatorer, sport, racerløb og platformspil.
De controllere, der følger med disse spillekonsoller, har en bundsolid byggekvalitet og er pålidelige. De er også kompatible med pc´er. Uden et controllersystem af god kvalitet kan du ikke nyde videospil maksimalt. Der er en række gamepads og controllere, som du kan tilslutte til din enhed. Nogle af joystick pc´erne er fra populære mærker som Thrustmaster , MSI , Logitech , Trust og Infocapital, som du kan overveje.
Du bør kigge efter forbindelsestypen for den controller, du vil købe. Det er et af de vigtige parametre. Controllere kan være kablede eller trådløse, derfor skal du bestemme afstanden fra computeren. Det trådløse Logitech joystick giver dig mulighed for at spille på enhver afstand. Du skal dog genoplade den oftere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk