up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Gaming

Gamepads-joysticks

()
load

Hoe kies je een goede gamecontroller voor je pc?

Afhankelijk van je budget en persoonlijke voorkeuren bieden verschillende controllers verschillende niveaus van game ervaring. U kunt een enorm scala aan console controllers die beschikbaar zijn in de markt en gebruik ze voor een van onze gaming apparaten zoals PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Serie S / X, Xbox One, en PC vinden.
Een gamepad of joystickcontroller is een handige gadget zonder welke je simpelweg niet kunt genieten van videogames. Controllers zijn ideaal voor het spelen van games zoals vechten, simulatoren, sporten, races en platformgames.
De controllers die bij deze gameconsoles worden geleverd, hebben een ijzersterke bouwkwaliteit en zijn betrouwbaar. Ze zijn ook compatibel met pc´s. Zonder een controllersysteem van goede kwaliteit kun je niet maximaal genieten van videogames. Er zijn een aantal gamepads en controllers die u op uw apparaat kunt aansluiten. Sommige joystick pc´s zijn van populaire merken zoals Thrustmaster , MSI , Logitech , Trust en Infocapital die u kunt overwegen.
Je moet zoeken naar het verbindingstype van de controller die je gaat kopen. Het is een van de belangrijke parameters. Controllers kunnen bedraad of draadloos zijn, dus u moet de afstand tot de computer bepalen. Met de draadloze Logitech joystick speel je op elke afstand. Je moet hem echter vaker opladen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden