up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Lenovo

Lenovo

Afdelinger

Alle ( Lenovo )

Om Lenovo

Lenovo er en verdensberømt teknologivirksomhed, der har skabt et niske for sig selv på verdensmarkedet for computere og digital innovation. Grundlagt i Beijing, Kina i 1984, har Lenovo udviklet sig til et teknisk magtfelt, med et engagement om at levere skærpede løsninger til at imødekomme de stadigt skiftende behov hos forbrugere og virksomheder. Som Lenovo fortsætter med at presse grænserne for teknologi, forbliver deres engagement i innovation og bæredygtighed uforandret. De er dedikerede til at reducere deres miljøaftryk gennem miljøvenlige praksisser i produktion og produktudvikling, såsom brug af genanvendte materialer og reduktion af energiforbrug.
Lenovos rejse fra deres beskedne begyndelse i Beijing til at blive en global teknisk gigant er et vidnesbyrd om deres engagement i kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Med et diversificeret portefølje, der omfatter bærbare computere, tablets, stationære computere, skærme, perifere enheder og strømforsyninger, er Lenovo ikke kun et brand; Det er en pålidelig partner i den stadigt skiftende verden af ​​teknologi, der giver brugerne mulighed for at omfavne fremtiden med tillid og bekvemmelighed.

Lenovo Innovating Tomorrow and Today

Lenovo bærbare computere fejres for deres slanke designs, exceptionelle ydeevne og holdbarhed. Med et bredt udvalg af modeller, der er tilpasset forskellige brugerpræferencer, har Lenovo bærbare computere tjent et ry for pålidelighed og innovation. Fra den slanke og stilfulde Yoga-serie til den robuste ThinkPad-lineup giver Lenovo bærbare computere professionelle, studerende og kreative over hele verden mulighed for at udnytte deres fulde potentiale. Lenovo tablet-tilbud giver en gnidningsløs blanding af produktivitet og underholdning. Uanset om du søger efter en alsidig 2-i-1-enhed som Lenovo Tab P11 Pro eller en budgetvenlig tablet til multimedieindtagelse, tilbyder Lenovo tablets forskellige muligheder for at imødekomme dit digitale livsstil.
Lenovo stationære computere kombinerer kraft og alsidighed for at imødekomme kravene fra både almindelige brugere og professionelle. IdeaCentre-serien præsenterer slanke, pladsbesparende designs, mens ThinkCentre-linjen tilbyder pålidelighed og robust ydeevne, hvilket gør Lenovo stationære computere egnede til forskellige computingbehov. Lenovo-skærme er designet til at forbedre din visuelle oplevelse. Med krystalklare skærme og ergonomiske designs tilbyder Lenovos udvalg af skærme, herunder ThinkVision- og Legion-serien, en immersiv visningsopplevelse til arbejde eller spil.
Lenovo mus og tastaturer giver komfort, præcision og effektivitet. Fra ergonomiske mus og spildbestandige tastaturer til gaming-perifere enheder med tilpassede belysning tilbyder Lenovo et bredt udvalg af tilbehør til at forbedre din computing-oplevelse. Lenovo-strømforsyninger er designet til at holde dine enheder kørende glat. Uanset om du har brug for en pålidelig laptop-oplader eller et powerbank til at holde forbindelsen på farten, sikrer Lenovos strømløsninger, at du altid er opladet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk