Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lenovo

Noin Lenovo
Lenovo on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiayritys, joka on luonut oman paikkansa tietokoneiden ja digitaalisen innovoinnin maailmassa. Perustettu 1984 Beijingissä, Kiinassa, Lenovo on kehittynyt teknologian voimaksi, jonka tavoitteena on tarjota äärimmäisen älykkäitä ratkaisuja kuluttajien ja yritysten muuttuviin tarpeisiin. Kun Lenovo jatkaa teknologian rajoja työntämällä, sen sitoutuminen innovointiin ja kestävään kehitykseen on lujasti kiinni. He sitoutuvat vähentämään ympäristövaikutuksiaan käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja ja vähentämällä voimantuotantoa valmistuksessa ja tuotekehityksessä.
Lenovon matka sen aloittamisesta Beijingissä ja muuttumisesta maailmanlaajuiseksi teknologiagigantiksi on todiste sen sitoutumisesta laatuun, innovointiin ja asiakastyytyväisyyteen. Monipuolisen tuotevalikoiman, joka sisältää kannettavia tietokoneita, tabletteja, pöytätietokoneita, näyttöjä, lisälaitteita ja voimansyöttöjä, Lenovo ei ole vain tuotemerkki; se on luotettava kumppani muuttuvassa teknologian maailmassa, joka mahdollistaa käyttäjien omaksua tulevaisuus luottavaisin mielin ja kätevästi.

Lenovo Innovating Tomorrow and Today

Lenovo -kannettavat ovat tunnettuja tyylikkäistä muotoiluistaan, erinomaisesta suorituskyvystään ja kestävyydestään. Laajan mallivalikoiman ansiosta, joka on muokattu vastaamaan eri käyttäjien mieltymyksiä, Lenovo -kannettavat ovat ansainneet maineen luotettavuudesta ja innovatiivisuudesta. Slim ja tyylikkään Yoga-sarjan luotettavasta ThinkPad-mallistosta, Lenovo -kannettavat mahdollistavat ammattilaisille, opiskelijoille ja luoville henkilöille ympäri maailman. Lenovo -tabletit tarjoavat saumattoman yhdistelmän tuottavuutta ja viihdettä. Olipa kyse monikäyttöisestä 2-in-1-laitteesta, kuten Lenovo Tab P11 Pro -laitteesta tai budjettiystävällisestä tabletista multimedian kulutukseen, Lenovo -tabletit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat digitaaliseen elämäntyyliisi.
Lenovo-tietokonepöydät yhdistävät tehon ja monipuolisuuden, jotta ne vastaavat sekä käyttötiettyjen että ammattilaisten tarpeisiin. IdeaCentre-sarja tarjoaa tyylikkäitä ja tilaa säästäviä muotoiluja, kun taas ThinkCentre-sarja tarjoaa luotettavuutta ja voimakasta suorituskykyä, mikä tekee Lenovo -pöydistä sopivia erilaisiin tietokoneiden tarpeisiin. Lenovo -näytöt on suunniteltu parantamaan visuaalista kokemustasi. Kristallinkirkkailla näytöillä ja ergonomisilla muotoiluilla Lenovon valikoima näyttöjä, mukaan lukien ThinkVision- ja Legion-sarjat, tarjoavat syvällisen katselukokemuksen työhön tai leikkiin.
Lenovo Hiiri ja Näppäimistöt tarjoavat mukavuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta. Ergonomisista hiireistä ja roiskeenkestävistä näppäimistöistä pelinäppäimistöihin, joihin on mukautettava valaisu, Lenovo tarjoaa laajan valikoiman tarvikkeita, jotta tietokonekokemuksesi paranee. Lenovo -voimansyöttöjen avulla voit varmistaa, että laitteesi toimivat moitteettomasti. Olipa kyse luotettavasta kannettavan tietokoneen laturista tai virtalähteestä, jotta voit pysyä yhteydessä liikkeellä, Lenovon voimaratkaisut varmistavat, että olet aina kytkettynä.