Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Jabra

Over Jabra
De reis van Jabra begon begin jaren '80 toen het bedrijf de behoefte aan draadloze communicatie-apparaten herkende. Sinds 1983 is Jabra een leidende speler in de draadloze audio technologie en levert het innovatieve en hoogwaardige audio-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Jabra heeft een divers assortiment producten, waaronder draadloze oordopjes, headsets, noise-cancelling headphones, stereo-headphones, mono-headphones, oordopjes en kabels. Jabra heeft zo een vaste positie verworven als een leidende merk in de audio-industrie.
Jabra draadloze oordopjes zijn ontworpen om een ​​uitstekende geluidskwaliteit en een veilige pasvorm te bieden. Met Jabra draadloze oordopjes kunt u genieten van uw favoriete muziek en oproepen zonder de gedoe van verwarde draden. Jabra draadloze oordopjes bieden een meeslepende audio-ervaring die uw luisterplezier zal verhogen, bijvoorbeeld terwijl u uw work-out playlist oppompt met Jabra´s sweatproof oordopjes, of terwijl u oproepen onderweg aanneemt met hun headsets met kristalheldere audio. Jabra houdt je verbonden met je wereld, zonder de draden.
Jabra draadloze headsets zijn ontworpen om productiviteit en communicatie te verbeteren. Met hun kristalheldere audio en intuïtieve bediening staan ​​Jabra draadloze headsets voor naadloze connectiviteit en handsfree communicatie. Of je nu werkt in een drukke kantooromgeving of virtuele vergaderingen bijwoont, Jabra draadloze headsets geven helderheid en comfort, zodat je verbonden en gefocust blijft gedurende de dag.
Jabra noise cancelling headphones zijn ontworpen om externe afleidingen te blokkeren. Jabra noise cancelling headphones bieden een echt meeslepende geluidservaring, waardoor u in alle rust van uw favoriete muziek of audio-inhoud kunt genieten tijdens het reizen, werken in een lawaaierige omgeving of gewoon een moment van rust zoeken, Jabra noise-cancelling headphones bieden een oase van audiovisueel excellence.
Jabra stereo-headphones zijn ontworpen om rijke, hoogwaardige geluidskwaliteit te leveren met diepe bassen en scherpe hoge tonen. Of je nu een muziekliefhebber bent of een casual luisteraar, Jabra stereo-headphones bieden uitzonderlijke audio-prestaties die je meenemen naar een wereld van sonisch genot.
Jabra mono-headphones zijn ontworpen voor degenen die liever een enkele zijdige audio-ervaring hebben. Met als focus op comfort en helderheid bieden Jabra´s mono-headphones een uitstekende geluidskwaliteit en laten ze een eenvoudig multitasken toe. Of je nu oproepen maakt, naar podcasts luistert of deelneemt aan virtuele vergaderingen, Jabra mono-headphones bieden een naadloze audio-ervaring die je verbonden en productief houdt.
Jabra oordopjes combineren stijl, comfort en draagbaarheid, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor je onderweg-levensstijl. Met hun slimme ontwerp en veilige pasvorm, bieden deze oordopjes een meeslepend geluid en comfort gedurende de hele dag, bijvoorbeeld bij het reizen, werken of gewoon genieten van je favoriete activiteiten, Jabra oordopjes leveren een superieure audio-ervaring die meegaat met je dynamische levensstijl.
Jabra kabels zijn ontworpen om naadloze connectiviteit en compatibiliteit te garanderen met een breed scala aan apparaten. Met hun duurzame constructie en betrouwbare prestaties, bieden deze kabels een probleemloze audio-ervaring, waardoor u gemakkelijk kunt aansluiten en genieten van uw Jabra-producten.