Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Jabra

Om Jabra
Reisen til Jabra startet tidlig på 1980-tallet da selskapet gjenkjente behovet for trådløse kommunikasjonsenheter. Establert i 1983 har Jabra vært i fremste linje av trådløs lydteknologi og levert innovative og høykvalitets lydløsninger til kunder over hele verden. Jabra har et variert produktsortiment som inkluderer trådløse ørepropper, headsett, støyreduserende hodetelefoner, stereohodetelefoner, mono-hodetelefoner, øreklokker og kabler. Jabra har etablert sin posisjon som en ledende merkevare innen lydindustrien.
Jabra trådløse ørepropper er designet for å gi enestående lydkvalitet og en sikker passform, Jabra trådløse ørepropper lar deg nyte din favorittmusikk og samtaler uten ulemper fra forvirrende ledninger. Jabra trådløse ørepropper leverer en immersive lydopplevelse som vil løfte din lytteopplevelse enten det er å oppmuntre treningen din med Jabras svettebestandige øreklokker, eller å ta oppringinger på farten med deres krystallklare trådløse headsett, Jabra holder deg koblet til verden uten ledninger.
Jabra trådløse headset er utviklet for å forbedre produktivitet og kommunikasjon. Jabra trådløse headset har krystallklar lyd og intuitiv kontroll, Jabra trådløse headset gir en sømløs tilkobling og handsfree kommunikasjon. Enten du jobber i et travelt kontor eller deltar på virtuelle møter, Jabra trådløse headset gir klarhet og komfort, slik at du holder deg koblet og fokusert gjennom hele dagen.
Jabra støyreduserende hodetelefoner er designet for å blokkere ytre forstyrrelser, Jabra støyreduserende hodetelefoner leverer en virkelig immersive lydopplevelse, slik at du kan nyte din favorittmusikk eller lydinnhold i fred når du reiser, jobber i et støyende miljø eller bare søker et øyeblikk av stillhet, Jabra støyreduserende hodetelefoner gir en oase av lydeksellens.
Jabra stereo hodetelefoner er utviklet for å levere rike, høyoppløselige lyd med dyp bass og klar diskant. Enten du er musikkentusiast eller en casual lytter, Jabra stereo hodetelefoner tilbyr enestående lydytelse som vil transportere deg inn i en verden av sonisk glede.
Jabra mono-hodetelefoner er designet for de som foretrekker en enkel-sidig lydopplevelse. Med fokus på komfort og klarhet, Jabras mono-hodetelefoner gir utmerket lydkvalitet og muliggjør enkel flerspilling. Enten du gjør samtaler, lytter til podcaster eller deltar på virtuelle møter, Jabra mono-hodetelefoner tilbyr en sømløs lydopplevelse som holder deg koblet og produktiv.
Jabra øreklokker kombinerer stil, komfort og bærbarhet, og gjør dem til det perfekte følgesvenn for din på-farten-livsstil. Jabra øreklokker har en smart design og sikker passform, disse øreklokkene gir immersive lyd og hele dagen komfort enten du pendler, trener eller bare nyter dine favorittaktiviteter, Jabra øreklokker leverer en overlegen lydopplevelse som holder seg med din dynamiske livsstil.
Jabra kabler er designet for å sikre sømløs tilkobling og kompatibilitet med et bredt utvalg av enheter. Med deres slitesterke konstruksjon og pålitelig ytelse, disse kablene gir en problemfri lydopplevelse, som lar deg koble til og nyte Jabras produkter med enkelhet.