Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tietokoneet

Tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Tietokoneet tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Tietokoneet

n merkit Tietokoneet

Kuinka löytää sinulle paras tietokone

Päätös täydellisen tietokonejärjestelmän ostamisesta ei ole aina niin yksinkertaista, ellei sinulla ole oikeaa tietoa kaikista sen osista ja toiminnoista. Jotta seuraava valintasi olisi itsevarma, olemme pyrkineet tarjoamaan sinulle tietoa tietokonejärjestelmistä.

Paljas luu

Barebone tietokoneiden tiedetään tyypillisesti olevan sarja erilaisia tietokonekomponentteja, jotka on asennettu käyttäjän valinnan mukaan, jotta siitä tulisi korkean suorituskyvyn kone. Ne on räätälöity sellaiseen muotoon, että käyttäjä ostaa yleensä mahdollisimman vähän komponentteja, kuten koneen tukemiseen tarvittavan virtalähteen, kotelon, prosessorin, kiintolevyn ja ramin. Barebone tietokoneita pidetään korkean teknologian koneina, jotka on rakennettu suorituskykyisiä ja muita kestäviä töitä varten.

Työpöytä

Pöytätietokoneet tunnetaan myös henkilökohtaisina tietokoneina, jotka on suunniteltu käytettäviksi signaalikäyttäjälle organisaatioympäristössä tai kotona erillisellä työpöydällä tai siihen liittyvillä pinnoilla. Pöytätietokoneen kotelo on sijoitettu pysty tai vaakasuoraan ja se voidaan sijoittaa joko pöydän päälle, viereen tai alle. Ne tarjoavat paremman arvon ja niitä pidetään kustannustehokkaina.

Kannettava tietokone

Nykyään ihmiset etsivät todennäköisemmin laitteita, joissa on liikkuvuusominaisuuksia, ja ne ovat myös erittäin tehokkaita. Ja mikäpä sen parempaa kuin kannettava tietokone, joka tarjoaa kaikki pöytätietokoneen edut.
Kannettavassa tietokoneessa on sekä siirrettävyys että mahdollisuus tallentaa massiivisia tietoja tarpeidesi mukaan. Voit ottaa kaiken työsi mukaasi ja aloittaa tehtävien ja niihin liittyvien asioiden työskentelyn milloin tahansa ja milloin vain sinulle sopii vain kannettavan tietokoneen avulla.

Palvelimet

Tietokonepalvelin on ehdottoman välttämätön kaikissa tietokoneisiin liittyvissä toimissa, joihin kuuluu pääsy Internetiin, tietojen ja sovellusten lataaminen, ja lisäksi se laajentaa pääsypalveluiden etuja viestintäverkkojen kautta.
Ne on suunniteltu käsittelemään tietoja ja toimittamaan pyyntöjä toiselle tietokoneelle paikallisverkon tai Internetin kautta.

Ohjelmisto

Tietokonelaitteistosi ei ole muuta kuin hardcore rakenne, ellei sitä ole integroitu tietokoneohjelmistoon. Tietokoneohjelmistot ovat yhdistelmä ohjelmia ja ohjeita, joita tarvitaan erilaisten syötteiden, tulosteiden, tallennusten ja niihin liittyvien toimintojen suorittamiseen ja joiden avulla tietokone ymmärtää, mitä tehdä ja miten tehtävä suoritetaan.

Lisävarusteet, laturit, huolto ja puhdistus Näytönsuojat

Tietokonetarvikkeet eivät ole tietokoneesi sisäänrakennettu osa, vaan ne tulevat erikseen ja tarjoavat lisäominaisuuksia. Ne eivät pysty suorittamaan toimintojaan yksin, vaan ne ovat riippuvaisia tietokoneesta, johon ne on liitetty. Nämä lisälaitteet saavat tietokonejärjestelmän toimimaan entistä tehokkaammin ja sujuvammin. Joitakin yleisiä tietokonetarvikkeita ovat kaapelit, USB asemat, tietokonelaukut, puhdistussarjat ja paljon muuta. Laitteesi käyttö on suoraan verrannollinen käytettävissä olevaan riittävään käyttöikään lataukseen. Kannettavan tietokoneen laturit ovat yhtä tärkeitä kuin itse kone, sillä kannettavaa tietokonetta voi käyttää vain, jos se on ladattu ja käyttövalmis. Kannettavan tietokoneen laturit on helppo kytkeä pistorasiaan, ja ne tarjoavat välittömän virran laitteelle. Tietokoneen suojaaminen on todellakin tärkeää, jotta se pysyy suojattuna pölyltä ja lialta. Tämä ei vaikuta ainoastaan tietokoneesi ulkoasuun, vaan voi myös johtaa järjestelmän hidastumiseen. Näytönsuojat kannattaa myös hankkia, sillä ne säästävät näytön naarmuilta, tahroilta ja pitävät sen suojassa pölyltä ja auttavat tekemään näytöistä entistä kestävämpiä.
Jotkut parhaista merkeistä mainitaan seuraavaksi ystävällisesti henkilökohtaisten tietokoneiden kategoriassa: Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba , LG , Dell ja MSI .