Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Cooler Master

Information för Cooler Master
Establerad 1992, Cooler Master har varit i förarsätet för att utveckla innovativa datorkomponenter, nätaggregat och gamingtillbehör. Från sin enkla start i Taiwan, erkänner Cooler Master-varumärket betydelsen av effektiva kylsystem och nätaggregat för att säkerställa optimal prestanda, även under intensiva spelsessioner. Cooler Master datorkomponenter erbjuder en rad produkter, inklusive chassin, nätaggregat, kylsystem och tillbehör. Cooler Master har etablerat sig som ett tillval för PC-entusiaster och gamers. Cooler Master datorkomponenter är utformade för att hantera värme och maximera prestanda. Från stilrena och stilfulla chassis som ger utmärkt luftflöde och kabelhantering till nätaggregat som säkerställer stabil och effektiv strömleverans, erbjuder Cooler Master datorkomponenter pålitliga lösningar för att bygga och uppgradera datorer.
Cooler Master pc-kablar erbjuder sömlös anslutning mellan komponenter, som ger pålitlig strömleverans och datatransfer. Cooler Master pc-kablar är byggda med högkvalitativa material, som säkerställer hållbarhet och långvarighet. Cooler Master pc-kablar eliminerar signalförlust och ger en stabil anslutning för obruten spel- och arbetsupplevelser.
Cooler Master tower box erbjuder ett brett utbud av alternativ för PC-entusiaster, från kompakta chassin för utrymmeskrävande uppställningar till fullstora chassin som ger gott om utrymme för anpassning. Cooler Master tower box finns i olika modeller, såsom Elite 110, som har stöd för två valfria 80x25 mm fläktar på sidan för förbättrad kylning. Cooler Master tower box erbjuder en balans mellan stil och prestanda, vilket möjliggör för användare att visa upp sina hårdvaror samtidigt som den hålls sval och skyddad.
Cooler Master erbjuder ett urval av kylningsalternativ designade för att hålla dessa komponenter vid optimala nivåer, vilket säkerställer deras hållbarhet och prestanda. Cooler Master kylning lösningar är kända för sin högkvalitativa konstruktion och innovativa funktioner. Genom att effektivt dissipera värme som genereras av komponenterna, hjälper Cooler Master kylning till att förhindra överhettning och säkerställer stabil drift.
Cooler Master nätaggregat är byggda för att leverera pålitlig och konsekvent ström, som säkerställer stabil prestanda. Med ett brett utbud av alternativ tillgängliga, Cooler Master nätaggregat erbjuder utmärkt värde för pengarna. Oavsett om du bygger en gamingrigg eller en högpresterande arbetsstation, tillhandahåller Cooler Master nätaggregat den nödvändiga strömmen och stabiliteten för systemet.
Cooler Master gamingmusar tillåter gamers att ha full kontroll över sina rörelser. Med anpassningsbara funktioner, ergonomiska utformningar och avancerad sensorteknik, är Cooler Master gamingmusar utformade för att förbättra spelprestandan och ge en konkurrenskraftig fördel.
Cooler Master gamingmattor erbjuder en mjuk och stoppad yta för förlängda spelsessioner. Cooler Master gamingmattor högkvalitativa material som används i Cooler Master gamingmattor tillhandahåller en mjuk och responsiv yta, som möjliggör för precisa musegenskaper. Med antislipgummibaser, Cooler Master gamingmattor stannar säkert på plats, även under intensiva spelmoment.