up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cooler Master

Cooler Master

KAIKKI ( Cooler Master )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Cooler Master

Vuonna 1992 perustettu Cooler Master on ollut edelläkävijä kehittäessään innovatiivisia tietokoneen komponentteja, virtalähteitä ja peliohjaimia. Sen alkaessa yksinkertaisesti Taiwanissa, Cooler Master-brändi tunnistaa tehokkaiden jäähdytysjärjestelmien ja virtalähteiden tärkeyden optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, jopa intensiivisten peli-istuntojen aikana.
Cooler Masterin tietokoneen komponentit tarjoavat laajan tuotevalikoiman, mukaan lukien kotelot, virtalähteet, jäähdytysjärjestelmät ja lisälaitteet. Cooler Master on vakiinnuttanut itsensä go-to-valinnaksi PC-harrastajille ja pelaajille. Cooler Masterin tietokoneen komponentit on suunniteltu lämmönhallintaan ja suorituskyvyn maksimoimiseen. Tyylikkäitä ja tyylikkäitä koteloita, joissa on erinomainen ilmankierto ja kaapelien hallinta, sekä virtalähteitä, jotka varmistavat vakaan ja tehokkaan sähkösyötön, Cooler Masterin tietokoneen komponentit tarjoavat luotettavia ratkaisuja tietokoneiden rakentamiseen ja päivittämiseen.
Cooler Masterin pc-kaapelit tarjoavat saumattoman yhteyden komponenttien välillä, tarjoten luotettavan sähkösyötön ja tiedonsiirron. Cooler Masterin pc-kaapelit on rakennettu laadukkaista materiaaleista, mikä takaa kestävyyden ja kestävyyden. Cooler Masterin pc-kaapelit poistavat signaalitappiot ja tarjoavat vakaan yhteyden keskeytymättömään peli- ja työkokemukseen.
Cooler Masterin tornin laatikko tarjoaa PC-harrastajille laajan valikoiman vaihtoehtoja, pienistä koteloista tilankäyttöön täyden tornin koteloista, jotka tarjoavat runsaasti tilaa mukauttamiseen. Cooler Masterin tornin laatikko on saatavana useissa malleissa, kuten Elite 110:ssä, jossa on tuki kahdelle vapaaehtoiselle 80x25 mm: n tuulettimella sivuilla parantamaan jäähdytystä. Cooler Masterin tornin laatikko tarjoaa tyylin ja suorituskyvyn tasapainon, joten käyttäjät voivat esitellä laitteistoaan samalla, kun pitävät sen jäähtyneenä ja suojattuna.
Cooler Master tarjoaa joukon jäähdytysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu pitämään näiden komponenttien lämpötila optimaalisella tasolla, mikä varmistaa niiden kestävyyden ja suorituskyvyn. Cooler Masterin jäähdytysratkaisut tunnetaan laadukkaasta rakenteestaan ja innovatiivisista ominaisuuksistaan. Tehokkaasti huoneen lämpöä jäähdyttämällä Cooler Masterin jäähdytys auttaa estämään ylikuumenemista ja varmistaa vakaan toiminnan.
Cooler Masterin virtalähteet on rakennettu toimittamaan luotettavaa ja tasaisia ​​sähkösyötöitä, mikä varmistaa vakaan suorituskyvyn. Laajan vaihtoehtojen tarjonnan ansiosta Cooler Masterin virtalähteet tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Olipa rakentamassa pelitietokonetta tai korkean suorituskyvyn työasemaa, Cooler Masterin virtalähteet tarjoavat tarvittavan sähkösyötön ja vakaan suorituskyvyn.
Cooler Masterin pelihiiret mahdollistavat pelaajille täyden hallinnan liikkeistään. Muokattavien ominaisuuksien, ergonomisten muotoilujen ja edistyneen antureiden tekniikan ansiosta Cooler Masterin pelihiiret on suunniteltu parantamaan pelisuorituskykyä ja tarjoamaan kilpailukykyinen reunus.
Cooler Masterin pelimatot tarjoavat pehmeän ja istuimen pinnan pitkille peli-istunnoille. Cooler Masterin pelimatot korkealaatuiset materiaalit, jotka käytetään Cooler Masterin pelimatot tarjoavat sileän ja reagoivan pinnan, joka mahdollistaa tarkat hiiren liikkeet. Anti-lipun kumipohjaisilla Cooler Masterin pelimatoilla pysyy tukevasti paikallaan, jopa intensiivisten pelihetkien aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje