up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Datorer

Stationära datorer - Grafikserie: Intel

()
load

Vad är ett skrivbord på en dator?

Stationära datorer är också kända som persondatorer och har blivit en integrerad del av våra liv. En värld utan datorer skulle definitivt vara en svår plats att leva i eftersom de inte bara har bidragit till den industriella revolutionens prestanda utan också gjort vardagen bekväm på ett eller annat sätt.
En stationär dator är en uppsättning olika hårdvarukomponenter som gör att datorn fungerar och ansluter de andra inmatningsenheterna som en mus, tangentbord, bildskärm, skrivare för att visa hur den fungerar. De är en vital del av skolor, kontor, industrier och alla andra konsumenter som är relevanta för tekniken. Nästan alla jobb kräver användning av stationära datorer eftersom de är snabba och ger snabba resultat som inte kunde uppnås med manuella ansträngningar.
Stationära datorer är gjorda på ett sätt som passar bordet i ditt hem eller på kontoret, vilket ger dig ett enkelt sätt att komma åt dem.

Några av de viktiga egenskaperna hos stationära datorer:

• Den innehåller en processor som är välkänd som en CPU.
• Moderkortet är huvudkretskortet för datorn.
• Den har en lagringsskiva där data lagras.
• Ett inbyggt modem är också en integrerad del av stationära datorer.
• De har också en expansionskortplats som är ett uttag på moderkortet som används för att sätta i expansionskortet.
• Och för att få den att fungera kontinuerligt krävdes en oavbruten strömförsörjning.

Några av de mest kända märkena som tillhandahåller de bästa stationära datorerna är tillgängliga nedan för vänlig övervägande; Apple , Asus , HP , LG , Dell .

clouse menu Stänga