up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Black diamond Handsker Guide

Black diamond Handsker Guide

Black diamond Handsker Guide

plus
Black diamond

Black Diamond Handsker Guide

Produktbeskrivelse Black diamond Handsker Guide

Et ideelt par handsker til Snow Professionals og bjergbestiger's Black Diamond Guide er den varmeste af dem alle. Denne alsidige handske er vandtæt, holdbar, åndbar og tilbyder optimal funktionalitet med maksimal varme i koldt, frit bjergvejr.

Lavet med vævede, slidbestandige nylonskaller med fire veje, der giver maksimal holdbarhed, et højt niveau af fingerfærdighed for dine hænder og den hårde gede læderpalm giver beskyttelse mod de udvendige vejrforhold. Tilsætningen af 100% vandtæt, åndbar Gore tex-indsatser med XCR Product Technology forsegler kulde og vind, der holder dine hænder varme, selv under de koldeste eller vådeste forhold. Også skumpolstring på knokene giver ekstra beskyttelse og gør dem perfekte til høje intensitet skiudflugter.

Uden tvivl er Black Diamond Guide en perfekt handske til alle skiløbere, fordi den er behagelig at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke! Guiden er vores varmeste professionel kvalitet ski handske og tilbyder den optimale balance af fingerfærdighed, holdbarhed og isolering til hårdt told på super kolde dage.

FUNKTIONER:

> 100% waterproffd og åndbar GORE TEX insert + GORE Warm Teknologi

> Slidstærk, vævet nylon med 4 måde strech

> Aftagelig foring funktioner 170g Primaloft Guld og kogt uld

> 100g fleece palme foret

> Goat Læder håndflade og palme patch

> Skum polstring på knoer til beskyttelse mod stød

GORETEX En 100% vandtæt, åndbar barriere mellem det ydre af handsken og de isolerende materialer. Denne indsats giver bedre åndbarhed og imprægnering, ideel til at holde hænderne varme og tørre i kolde og våde forhold.

Kogt ULD Vi bruger kogt uld som en foring materiale i nogle af vores varmeste handsker, hjælper dig til at udføre i de koldeste mulige betingelser. Naturligvis lugt resistente, uld er en af ​​naturens bedste forsvarere mod kulde, varme og fugtighed. Uld er mikroskopiske krympede og skaleres struktur gør det muligt at bevare eller frigive varme som fugt er tiltrukket af og udgivet af fiberen.

PRIMALOF Isolering til at levere overlegen varme og vejr beskyttelse. Uanset om du tænder for Uren strøet tilgang eller hunkered ned på sikringsanordning, vores lag er meget Sammenfoldelig og forbliver varm, selv når de er våde.


Black diamond Handsker Guide findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Black diamond Handsker Guide fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Black diamond.

Funktioner Black diamond Handsker Guide

Handsker
Lang
Farve
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Meget godt

-

De ser god kvalitet ud, jeg har ikke haft dage kolde nok til at prøve dem indtil videre.

Varm med god fingerfærdighed

-

Fantastiske handsker til store højder. Dette er mit andet par, og jeg fik stor brug af det første par. Stærkt anbefale

God kvalitet

-

Handske af god kvalitet, meget varm, altid elsket farven

For ikke at blive kold

-

Siden jeg købte dem sidste år er jeg glad for, at jeg ikke bliver kold, og derfor har jeg givet dem til min søn, for mig er de fremragende

Meget godt produkt

-

meget godt produkt giver 2 størrelser over hurtig levering

God handske

-

Anbefalet en størrelse op. Jeg har et S og M er fantastisk til mig.

Fantastisk

-

at se i kulden, men virker meget varm og behagelig størrelse meget godt

Se fantastisk ud

-

Imponerende billig pris og god service. Tak Flotte handsker - ekstremt varme. Vil gentage, hvad andre anmeldere har sagt - få en størrelse eller 2 større end du forventer. Det er en skam, at de ikke kommer med håndledsløkker.

Handsker til høje bjerge og ekstreme temperaturer

-

Jeg var nødt til at bestille en størrelse større end mærket siger. Handsker med aftageligt indre ærme, meget varme og slidstærke. De er ikke handsker, som du let kan håndtere snore med.

Fantastisk, men gå en størrelse op

-

Store handsker men havde brug for den næste størrelse op.

Fremragende handsker, meget varme

-

De er handsker af fremragende kvalitet. Meget varm og helt vandtæt. Ideel til rigtig kolde dage. Til gengæld tilbyder de ikke enorme fingerfærdigheder (selvom læderet ved brug bliver blødere og mere behageligt).

Dejligt og varmt

-

Virkelig varm og praktisk

Superhandske skal bare være opmærksom på størrelsen

-

Efter en lang søgning fandt jeg: endelig varm, men vær opmærksom på størrelsen, jeg vælger en størrelse større, så jeg kan lave en rigtig knytnæve. Ellers ville det være for stramt for mig, så M bliver L.

Gode handsker

-

Godt produkt, jeg anbefaler en størrelse op. Jeg skal bare prøve dem på en ekstremt kold dag.

Varm og fleksibel

-

Varm og fleksibel, velegnet til aktiviteter under koldere forhold. Jeg anbefaler.

Varme og meget resistente handsker

-

Meget godt par handsker, der både er meget modstandsdygtige og behagelige. Meget god kvalitet.

Fantastisk produkt

-

Helt matchende produkt. RAS så de er toppe

Stor prudukt

-

Ægte størrelse, god kvalitet og meget varm.

Fantastisk produkt

-

Produkt svarende til forventningerne og af meget høj kvalitet. Lidt lille størrelse.

Fantastisk produkt

-

fantastisk produkt, ægte størrelse, meget god kvalitet

Guidehandsker

-

For øjeblikket har jeg kun brugt dem én gang til skiløb. De virker fremragende til varmen og den resistente struktur. graden af tilladelse er tilladt

Fantastisk holdbar varm handske

-

Jeg har kolde hænder. Jeg bruger disse handsker til snescooter og er langt mere holdbare og varme end nogen af de store mærke snescooterhandsker. Jeg bestilte lige mit andet par gennem dette websted. Store manchetter går over jakken, meget vandtæt, fingerfærdighed fantastisk med eller uden foringer. Jeg er normalt en xl, men en stor passer mig godt. Jeg har søgt hej og lav efter en god handske, og dette har opfyldt alle mine krav.

Handsker

-

Super handske, fin finish, kort varm anbefaler jeg. Super pris Levering til tiden. Bravo Trekk inn Jeg vil fortsætte med at købe fra dig.

Fremragende briller

-

Plettfri kvalitet som ethvert Julbo-produkt

Fantastisk produkt og pris

-

Perfekte varme og meget isolerende handsker. De har et dobbelt vandtæt lag udenfor og meget varmt inde. Fantastisk pris

Store handsker!

-

Store handsker, passer godt og størrelseskortet fungerede godt! 100% anbefaler. Leveringen var også i tide og under forventet leveringstid.

Fremragende handske

-

GUIDE-handsken er virkelig en god handske. godt bygget og med resistente materialer. Det er meget isolerende og holder fingrene varme selv ved lave temperaturer. faktumet af at være i stand til at udtrække den eksterne polstring er meget bekvemt at kunne tørre fra en dag til en anden for altid at have tørre hænder.

God handske

-

Kvaliteten er fremragende, de er en stram pasform baseret på størrelsesguiden, men solidt udformet og glæder sig til at teste dem om vinteren

Store handsker

-

Store handsker, meget varme, meget tilfredse med GTX!

Bd handsker

-

Fremragende produkt; virker meget varm, kan ikke vente med at få dem i kulden.

Perfekt handske til is

-

Disse er et meget godt par handsker til at eje. Meget god i kulden vil holde dig varm. Dette par handsker er også meget godt i det våde vejr.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up