Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Damesko

Damesko udendørs

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Leder du efter løbesko?

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

HVILKEN UDENDØRS FODTØJ ER RET FOR MIG?

Vandrestøvler

Vandrestøvler er lavet af forskellige slags materialer, men læderstøvler er øverst på listen på grund af deres overlegne kvalitet. Disse støvler giver større beskyttelse, da de fuldt ud dækker dine fødder. Disse vandrestøvler har en stærkere og stiv fornemmelse, der giver dig en lang behagelig gåtur uden at lægge pres på fødderne.

Klatresko

For et udendørs klatreeventyr skal du købe et ordentligt par sko, der hjælper dig med denne aktivitet. Det bedste tip er først at købe en relativt stram sko, da den bliver løs efter et par timers klatring. Du skal vælge en sko, der passer perfekt ind i fødderne uden at skade dine tæer og fingre.

Tilgang sko

Tilgangssko er bedst egnet til små vandreture og klatringaktiviteter, der medfører et par timer om dagen. Da du skal vandre og klatre forskellige steder og territorier, skal tilgangssko vælges med omhu. Disse sko er designet til at give greb og robust struktur, der trøster dine fødder hele dagen.

Vandrende sandaler

Vandresandaler til kvinder vil forbløffe dig, da der er adskillige designs, farver og stilarter tilgængelige i vores butik. Disse vandresandaler er designet specielt til sommerture. Under varmt vejr har du ikke råd til at bære fuldt dækkede støvler til vandreture. Således er vandresandaler erstatningen for små vandreture, da de giver ventilation til dine fødder.

Trailsko

Trail løbesko til kvinder er målrettet designet til at imødekomme vejkørsel oplevelse. Disse er lavet af letvægtsmateriale for at øge din hastighed og ydeevne. Disse sko er også nyttige til at beskytte fødderne mod skader. Arcteryx, Columbia, Salewa og La Sportiva tilbyder et stort udvalg af udendørs fodtøj og vinterstøvler . Ud over vandrestøvler er der et godt udvalg af vinterstøvler til kvinder. Sortimentet af støvler er designet til at matche kvinders forventninger til udendørs fodtøj. Haglöfs, Merrell og Adidas designer Vibram sålestøvler til kvinder. Desuden er gore tex trail-sko af høj kvalitet , gtx-sko og isolerede støvler også tilgængelige i vores butikker i en bred vifte af stilarter og designs. Vi sørger for at beskytte dine fødder gennem vores bedste samling af fodtøj. Vibram sko er ved at blive populære blandt kvindelige entusiaster på grund af sin innovative form og kraftige greb. Vibram støvler er lette er velegnede til ethvert udendørs eventyr. The North Face og Salomon er velkendte mærker til udendørs sko og udendørs støvler. Scarpa og Sorel er kendte mærker til fremstilling af termiske støvler til mænd og kvinder. Deres kvalitet er uovertruffen og bedre end nogen anden tilgængelig på markedet. Sortimentet af kvinders udendørs sko er beundringsværdigt, da de afspejler deres valg og personlighed. Damer udendørs støvler er lavet af materiale af høj kvalitet for at beskytte fødderne mod eksterne vejrforhold. Piger-vandresko fås også i delikate stilarter og design af berømte designermærker. The North Face tilbyder det bedste udvalg af kvinders termiske støvler. Vandtætte støvler er ikke kun for mænd længere. Disse sko fås i forskellige farver, designs, stilarter og materiale til kvinder. Kvinder kan bære vandtætte sko i en udendørs aktivitet, mens de beskytter deres fødder mod at blive våde. De bedste vandtætte støvler til kvinder er designet til at klare sig godt i regnfulde og våde forhold. Desuden designer producenter vandtætte sneakers og vandtætte vandresko til kvinder, da disse sko er meget efterspurgte. Du finder de bedste vandtætte støvler i vores butikker til overkommelige priser.