up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko udendørs

Herresko udendørs

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Leder du efter løbesko?

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Sådan vælger du bjergsko til mænd

Vandrestøvler til mænd

Low top modeller med fleksible mellemsål er ideelle til vandreture. Disse vandrestøvler giver komfort og lethed, når du går på ujævnt terræn. Vandrestøvlerne er ultralette og behagelige at have på. Også til flerdages vandreture bør du vælge højudskårne støvler med stivere mellemsål, der giver fremragende ankelstøtte. De er holdbare, lettere og funktionelle også til bjergvandring. Salomon, Arcteryx, Salewa, Columbia og Haglöfs tilbyder de bedste vandrestøvler.

Klatresko

Klippeklatring kræver fodtøj af høj kvalitet, der interagerer mellem dig og klipperne. Når du vælger en klatresko til mænd , skal du overveje et par faktorer, såsom den type klatring, du er beregnet til at udføre. Hvad ville du vælge til en neutral, moderat eller aggressiv klatresko? Hvilke funktioner kan du lide at have i sko som forer, stropper, snørebånd? Hvordan får man den rigtige pasform? Kort sagt skal en sko sidde perfekt, give komfort, bedre greb og høj ydeevne. Du kan købe klatresko hos La Sportiva, Black Diamond, Millet og Scarpa.

Klipklapper

Hvis du er træt af at have løbesko og vandrestøvler på, er her et godt alternativ til at gå i sandaler. Hvorfor er det fantastisk at gå i sandaler om sommeren? Nå, for at lindre strømper og sko hele dagen, vabler, fugt og friktion, er gåsandaler specielt designet til at give dine fødder mulighed for at ånde og forblive tørre. Nogle af de kendte mærker, der tilbyder en bred kollektion af sandaler, er Salomon, Columbia, Adidas, La Sportiva og Merrell.

Herre bjergsko

Vandresko til mænd er designet til at overleve enhver trailløbesko. På grund af deres struktur og ekstra beskyttende egenskaber er vandresko lidt tungere end løbesko. De er stivere, højtydende og holdbare. Hvis du vil vandre om vinteren, så overvej at købe vandtætte vandresko, der fungerer bedst i regn og snesæsoner. Få det bedste udvalg af vandresko fra Salomon, Salewa, Arcteryx, Columbia og Haglöfs.

Du kan også tage udendørssko med dig, når du skal ud på enhver vandre eller trekkingtur. Disse hjemmesko er holdbare; De giver maksimal beskyttelse og en støttende indersål, og en grebssål, der gør dem ideelle til vandreture på stenede stier og backcountry stier. Montane og Nordisk er kendte mærker, der designer og fremstiller sko af høj kvalitet til udendørs eventyr.

Tilbehør til udendørs sko til mænd

Vandresko af god kvalitet skal give støtte, stabilitet, lethed, dæmpning, funktionalitet, åndbarhed, holdbarhed, stivhed og komfort. Frem for alt skal de sidde tæt for at give dig en smertefri udendørsoplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva og Aku tilbyder de bedste udendørssko og tilbehør såsom indlægssåler, snørebånd, beskyttelse, benvarmere og cremer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk