up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko udendørs

Herresko udendørs

Find et bredt udvalg af Herresko produkter. Opdag de bedste tilbud på dit udendørs udstyr hos trekkinn. Hurtig forsendelse.

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Leder du efter løbesko?

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Sådan vælges udendørs sko

Støvler

Low cut modeller med fleksible mellemsålestøvler er ideelle til vandreture. Disse vandrestøvler giver komfort og lethed, når du går på ujævne terræn. Vandrestøvler er ultra let og behagelig at have på. Desuden er du nødt til at vælge high cut med stivere mellemsålestøvler, der giver fremragende støtte til anklerne til flere dages vandreture. De er holdbare, lettere og funktionelle til bjergvandring også. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs tilbyder vandrestøvler med den bedste ydeevne.

Klatresko

Klatring kræver fodtøj af høj kvalitet, der grænseflader mellem dig og klipperne. Når du vælger en klatresko, skal du overveje et par faktorer, såsom hvilken type klatring du har til hensigt at gøre. Hvad vælger du til en neutral, moderat eller aggressiv klatresko? Hvilke funktioner kan du lide at have i skoene, såsom foringer, stropper, snørebånd? Hvordan får man den rigtige pasform? I en nøddeskal skal en klatresko passe perfekt, give komfort, bedre greb og høj ydeevne. Du kan købe klatresko fra La Sportiva , Black Diamond , Millet og Scarpa .

Sandaler

Hvis du er træt af at bære løbesko og vandrestøvler, er her et godt alternativ for dig at vandre i sandaler. Hvorfor er vandreture i sandaler godt om sommeren? Nå, for at få lindring af at bære sokker og sko hele dagen lang, blærer, fugt og friktion, er vandresandaler specielt designet til at lade dine fødder trække vejret og forblive tørre. Nogle af de berømte mærker, der tilbyder en bred samling af sandaler, er Salomon, Columbia, Adidas , La Sportiva og Merrell.

Sko

Vandresko er designet til at vare længere end nogen trail løbesko. På grund af deres struktur og ekstra beskyttelsesfunktioner, klatring sko er lidt tungere end løbesko. De er stivere, højtydende og holdbare. Hvis du vil vandre om vinteren, kan du overveje at købe vandtætte vandresko, der klarer sig bedre i regnvejr og sne. Få det bedste udvalg af vandresko fra Salomon, Salewa, Arc´teryx, Columbia og Haglöfs.

Hjemmesko

Du kan også have udendørs tøfler med dig, mens du tager på en vandretur eller vandretur. Disse hjemmesko er holdbare; yder yderste beskyttelse og understøttende fodseng og grippy ydersål, der gør dem ideelle til vandreture i stenede og backcountry ruter. Montane og Nordisk er kendte mærker, der designer og fremstiller hjemmesko af høj kvalitet til udendørs eventyr.

Tilbehør til mænds udendørs sko

Vandresko af god kvalitet skal yde støtte, stabilitet, letvægts, dæmpning, funktionalitet, åndbarhed, holdbarhed, stivhed og komfort. Frem for alt skal de være perfekt egnet til at give dig en smertefri udendørs oplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva og Aku Aku tilbyder de bedste udendørs sko og tilbehør som indlægssåler, snore, beskyttelser, varmere og cremer.


clouse menu Luk