up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Aku

Aku

Afdelinger

Alle ( Aku )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Aku

Aku er en italiensk mærke, der har opnået en anerkendt omdømme for at skabe højkvalitets udendørs fodtøj og gear. Grundlagt i 1985 af Galliano Bordin, en passioneret bjergbestiger, har Aku konsekvent presset grænserne for innovation og håndværk for at imødekomme behovene hos udendørs entusiaster. Aku er et mærke, der er synonymt med italiensk håndværk og en dedikation til at imødekomme kravene fra udendørsentusiaster. Trekkinn tilbyder stolt Aku's diverse produktlinje, herunder vandretøj, herresko og dametøj, udendørssko og bagage. Uanset om du påbegynder en udfordrende trek eller blot udforsker vildmarken, tilbyder Aku's samling af støvler et væld af muligheder til forskellige udendørsaktiviteter og præferencer. Aku udvider sin forpligtelse til kvalitet og holdbarhed til bagage, så udendørsentusiaster kan få et udvalg af tasker og sekker, der er designet til at modstå de hårde krav fra rejser. Med en historie om fremragende resultater over flere årtier fortsætter Aku med at være et anerkendt valg til dem, der søger ydeevne, holdbarhed og stil i deres udendørsudstyr og fodtøj.

Aku forøger udendørssko og gear

Aku vandrestøvler er designet til eventyrere, der kræver ydeevne, holdbarhed og komfort. Disse støvler er designet til at håndtere ujævne terræner og giver en fremragende ankelstøtte. Aku´s vandrestøvler er kendt for deres overlegne materialer og håndværk, hvilket gør dem til et førstevalg for vandrere og rygsækrejsende over hele verden. Aku herresko er tilpasset de specifikke behov hos mandlige udendørs entusiaster. Aku forstår, at kvindelige eventyrere har brug for fodtøj, der er designet med deres unikke behov i tankerne. Aku kvindesko kombinerer stil og funktion, så kvindelige vandrere og udendørsentusiaster har den støtte og komfort, de har brug for på deres rejser.
Udover vandrestøvler tilbyder mærket et udvalg af Aku udendørssko, der er velegnede til et bredt udvalg af aktiviteter. Disse sko er alsidige og giver den rigtige kombination af greb, beskyttelse og åndbarhed til udendørs eventyr. Aku herresko er ikke begrænset til udendørs eventyr; de omfatter også casual og dagligt fodtøj. Fremstillet med samme dedikation til kvalitet og komfort er Aku herresko designet til at imødekomme forskellige livsstilsbehov. Aku kvindesko kombinerer mode og funktionalitet, hvilket gør dem perfekte til både udendørs ture og daglig brug. Disse sko er designet med stor opmærksomhed på detaljerne, så kvinder kan nyde komfort og stil i ethvert miljø. Uanset om du skal på vandretur eller globale eventyr, giver Aku bagage den opbevaring og organisation, du har brug for.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk